search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Λοβέρδος: ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οι μόνοι εχθροί της χώρας

02.04.2017 15:16
Πιλότος ο Ανδρέας Λοβέρδος - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter  - Media

 

«Ο μόνος εχθρός της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, όχι δηλαδή ως φυσικά πρόσωπα, αλλά με την πολιτική τους, αφού διαλύουν την οικονομία, τη ΔΕΗ, τις τράπεζες, ότι ακουμπούν το διαλύουν», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, στον Flash 96.

Αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση, ο κ. Λοβέρδος είπε: «Δεν πιστεύω τον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός είναι επαγγελματίας ψεύτης. Δεν μπορώ να έχουμε πληροφόρηση για την τρόικα. Δεν πιστεύω ότι τελειώνει (σ.σ. η διαπραγμάτευση), περιμένω το αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον χώρο της Υγείας είπε, κάνοντας λόγο για ψευτομηχανορραφία της συμφοράς: «Καμία αντίρρηση δεν έχει η Δημοκρατική Συμπαράταξη να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, αλλά τα χρονικά όρια είναι σκάρτα».

«Δύο χρόνια λένε αριστερόστροφα, δεν έχουν να επιδείξουν καμία σοβαρή μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας. Θέλουμε να γίνει αυτή η εξέταση αλλά όχι με αυτό το μηχανορραφικό τρόπο», τόνισε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:44