search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Βραβεία Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής: Δείτε τους μεγάλους νικητές

03.04.2017 07:15
Βραβεία Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής: Δείτε τους μεγάλους νικητές - Media

Μεγάλη νύχτα η χθεσινή για τον Τζέισον Άλντιν ο οποίος ανακηρύχθηκε Καλύτερος Καλλιτέχνης της Χρονιάς στην τελετή απονομής των Βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής (ACM), στο T- Mobile Arena, στο Λας Βέγκας. Ο Άλντιν ερμήνευσε τα τραγούδια στην αρχή της τελετής απονομής μαζί με τους άλλους διεκδικητές του βραβείου, Κιθ Έρμπαν και Κάρι Άντεργουντ και σφράγισε τη βραδιά με τη μεγάλη νίκη του. «Ευχαριστώ τους θαυμαστές που μου επιτρέπουν να κάνω ό,τι κάνω κάθε βράδυ» τόνισε. «Σας αγαπώ όλους, τη μαμά, τους θαυμαστές, τους κάντρι ραδιοφωνικούς σταθμούς – σας ευχαριστώ παιδιά», είπε.

Η Μιράντα Λάμπερτ είχε επίσης πολλούς λόγους να γιορτάσει. Η εμφάνισή της ήταν καταπληκτική. Κέρδισε μάλιστα ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, όταν χάρισε στο κοινό, σε ακουστική βερσιόν, το «Tin Man”. Αργότερα ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Καλύτερου Άλμπουμ της Χρονιάς και Καλύτερης Τραγουδίστριας της Χρονιάς. «Σας ευχαριστώ που με αφήνετε να μοιράζομαι μαζί σας τον σπαραγμό μου» είπε στο κοινό, όταν παρέλαβε το πρώτο βραβείο.

Η 52η τελετή απονομής των βραβείων της ACM άρχισε με τους Λουκ Μπράιαν, Ντίερκς Μπέντλεϊ και Τζο Γουόλς , οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή για ένα αφιέρωμα στον Τσακ Μπέρι, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα.

Οι παρουσιαστές της τελετής απονομής Μπράιαν και Μπέντλεϊ πήραν στη συνέχεια τα μικρόφωνα λέγοντας διάφορα αστεία για το Λας Βέγκας, όπως ότι πήραν μέρος στο διάσημο ανδρικό στριπ σόου «Thunder Down Under». Απευθύνθηκαν στη συνέχεια και στον Κιθ Έρμπαν λέγοντας ότι θα μπορούσε να βρει εύκολα δουλειά στο σόου, όταν εγκαταλείψει την κιθάρα του και αποσυρθεί από το τραγούδι.

Το πρώτο βραβείο, Καλύτερου Τραγουδιού της Χρονιάς απονεμήθηκε στον Τόμας Ρετ για το «Die a Happy Man». Οι παρουσιαστές Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και Νάνσι Ο’ Ντελ προσπάθησαν αστειευόμενοι να επαναλάβουν τη γκάφα που συνέβη στην 89η τελετή απονομής των Όσκαρ και είπαν ότι το βραβείο απονέμεται στην Έμα Στόουν για το «La La Land».

Ο Ρετ ευχαρίστησε τη σύζυγό του, που ήταν στο κοινό τονίζοντας ότι είναι η πηγή έμπνευσής του, σύμφωνα με το FOX News. Η Μάρεν Μόρις κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Τραγουδίστριας της Χρονιάς και ο Τζον Πάρντι αναδείχθηκε Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Τραγουδιστής της Χρονιάς. Καλύτερο Συγκρότημα Φωνητικών της Χρονιάς ανακηρύχθηκαν οι «Little Big Town». Στη διάρκεια του σόου, ο Έρμπαν τραγούδησε το «Blue Ain’t Your Color» και στη συνέχεια το «The Fighter» μαζί με την Κάρι Άντεργουντ. Η κάμερα εστίασε στη σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν που ήταν ανάμεσα στο κοινό και χόρευε και τραγουδούσε συνέχεια.

Το βραβείο Καλύτερου Σινγκλ παρέλαβαν οι «Florida Georgia Line» για το «H.O.L.Y.», το βραβείο Καλύτερου Ντουέτου Φωνητικών κέρδισαν οι «Brothers Osborne», οι οποίοι πήραν και το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Ντουέτου. Το βραβείο Καλύτερου Μουσικοσυνθέτη πήρε η Λόρι Μακένα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27