search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Ρομαντικός περίπατος για την Αμάλ και τον Τζορτς Κλούνεϊ

03.04.2017 08:08
Ρομαντικός περίπατος για την Αμάλ και τον Τζορτς Κλούνεϊ - Media

Ένα τελείως διαφορετικό look από αυτά που μας έχει συνηθίσει επέλεξε η Αμάλ Αλαμουντίν και η αλήθεια είναι ότι λίγο έλειψε να μην την αναγνωρίσουμε…

Η 39χρονη δικηγόρος πιασμένη χέρι-χέρι με τον σύζυγό της, Τζορτς Κλούνεϊ έκαναν έναν ρομαντικό περίπατο στην εξοχή προκειμένου να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές της φύσης. Οι δυο τους, άλλωστε, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, αφού σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα διδυμάκια τους.

Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της Αμάλ με αθλητικό look, αφού η γοητευτική δικηγόρος προτιμά συνήθως κομψά σύνολα μεγάλων οίκων μόδας. Κι όμως, ήταν το ίδιο όμορφη και λαμπερή και με το casual look που επέλεξε. Με ένα τζιν, ένα χακί τζάκετ και αθλητικά παππούτσια η μέλλουσα μανούλα έδειχνε να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τον σύζυγό της, μακριά από το φώρα της δημοσιότητας. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε, ωστόσο, αλλά το ζευγάρι διατήρησε την όμορφη διάθεσή του με τον Τζορτς Κλούνεϊ να ποζάρει, μάλιστα, χαμογελαστός.

Δείτε τους στις παρακάτω φωτογραφίες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50