search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:13
MENU CLOSE

Το παράπονο της Σόφης Πασχάλη για την αντιμετώπισή της στο Survivor

03.04.2017 10:29
Το παράπονο της Σόφης Πασχάλη για την αντιμετώπισή της στο Survivor - Media

Για τη συμμετοχή της στο Survivor μίλησε για ακόμα μια φορά η Σόφη Πασχάλη αναφερόμενη τόσο στην πραγματική σχέση που έχει με τη Λάουρα όσο και τη γενικότερη εικόνα που το κοινό αποκόμισε από εκείνη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τη Σόφη, λοιπόν, αυτό που είδαν οι τηλεθεατές από εκείνη στην οθόνη τους δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τον πραγματικό της χαρακτήρα υποστηρίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν την απαραίτητη έρευνα, ενώ δε δίστασε να τους κατηγορήσει για κακοήθεια.

«Η κακοήθεια να κάνει στην άκρη, ειδικά από τους δημοσιογράφους, από εσάς περιμένουμε να κάνετε έρευνα και να έχετε απαντήσεις μετά, αλλά δεν κάνετε έρευνα…» είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση αυτή σχολιάστηκε από τη Φαίη Σκορδά και την παρέα της με τα μέλη του πάνελ να κάνουν ξεκάθαρη τη δυσανασχέτησή τους: «Σιγά μην κάνουμε έρευνα για το ψάρι του Ντάνου και της Σόφης… Είναι σοβαρό αυτό που λέει;» ήταν μία από τις φράσεις που ειπώθηκαν στην εκπομπή, ενώ η Σάσα Σταμάτη προσεγγίζοντας χιουμοριστικά το θέμα αλλά και με μια δόση ειρωνείας είπε: «Φεύγω πάω να κάνω έρευνα για τη Σόφη Πασχάλη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10