search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Ο Νίκος Μαστοράκης «κατακεραυνώνει» το Survivor

03.04.2017 12:38
Ο Νίκος Μαστοράκης «κατακεραυνώνει» το Survivor - Media

Το Survivor έχει καταφέρει να κρατήσει καθηλωμένο το τηλεοπτικό κοινό, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν σταθερά στην κορυφή παρά το ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δυο παικτών.

Ώστόσο, όσο φανατικοί είναι οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, άλλο τόσο κάθετοι είναι εκείνοι που έχουν να του προσάψουν αρκετά αρνητικά. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Μαστοράκης ο οποίος παρά το γεγονός ότι παρακολούθησε αρχικά το Survivor, η τελική του γνώμη είναι εξ’ ολοκλήρου αρνητική. Μάλιστα, θέλησε να εκφράσει δημοσίως τη δυσανασχέτησή του με το εν λόγω παιχνίδι κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Στην αρχή το βρήκα διασκεδαστικό. Μετά άρχισε να με εκνευρίζει. Χθες ήταν η τελευταία μου απόπειρα. Κατέληξα ότι ακόμη και για να το κοροϊδεύεις, είναι χάσιμο χρόνου και διαστροφή. Οι χαρακτήρες όσο πάει γίνονται και πιο απεχθείς, συμπαθητικούς άντε να βρεις 2-3, η σκέψη τους πρωτόλεια και ασυγχώρητα βλακώδης, η γλώσσα που μιλούν (και ο καρπουζοπώλης μαζί) με ανατριχιάζει, τα αγωνίσματα είναι επιπέδου λυκείου, δεν εκστασιάζομαι με τα μπικινάκια, έχει αρχίσει να διαχέεται και μια δυσοσμία εμετού, τέλος για μένα. Ελπίζω αυτή η επιδημία που μαστίζει το τηλεθεάμον κοινό να περάσει σύντομα, όπως άλλωστε όλες οι επιδημίες που δεν είναι θανατηφόρες. Το μόνο που πεθαίνει εδώ εύκολα, είναι η αισθητική», έγραψε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01