search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:05
MENU CLOSE

Survivor: Αυτός ο παίκτης από τους Διάσημους θα πάει απόψε στους Μαχητές

03.04.2017 12:48
Survivor: Τα συνολικά κέρδη για τον ΣΚΑΙ προκαλούν «ίλιγγο» - Media

Οι ανατροπές εξακολουθούν να κυριαρχούν στο “Survivor” και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Ένα διαφορετικό επεισόδιο έρχεται απόψε το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τους παίκτες και των δύο ομάδων να μένουν έκπληκτοι όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους ενημερώνει για τις αλλαγές που θα γίνουν.

«Μαχητές» και «Διάσημοι» φτάνουν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αγωνιστούν για την ασυλία αλλά αντί αυτού θα αγωνιστούν για έπαθλο φαγητού. Το βράδυ, όλοι οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» κι εκεί τους περιμένει μια ακόμη έκπληξη. Με τη διαδικασία της ψηφοφορίας οι «Διάσημοι» θα προτείνουν έναν παίκτη τους προκειμένου να μεταβεί στους «Μαχητές».

Ποιος «διάσημος» παίκτης θα βρίσκεται από απόψε το βράδυ στην παραλία των «Μαχητών»; Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του όταν θα ανακοινωθεί το όνομά του από τον Σάκη Τανιμανίδη; Πώς θα τον υποδεχτούν οι «Μαχητές»; Πόσο θα επηρεαστεί η ψυχολογία των «Διασήμων» μετά την ψηφοφορία και πως θα είναι η επόμενη μέρα στην καλύβα τους;

Όσο για το ποιος θα είναι αυτός ο παίχτης… Σύμφωνα με το La biri biri και τη Χριστίνα Λαμπίρη, θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας!

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:03