search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Βρέθηκε και τρίτος εκρηκτικός μηχανισμός στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης

03.04.2017 13:31
Επίθεση Αγία Πετρούπολη: Στην Τουρκία είχε ταξιδέψει ο ύποπτος της επίθεσης – Είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Ισλάμ   - Media

 

Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι αρχές εντόπισαν και τρίτο εκρηκτικό μηχανισμό σε βαγόνι στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, τον οποίο εξουδετέρωσαν πριν ενεργοποιηθεί.

Σχετικά με τους άλλους δύο που ενεργοποιήθηκαν και προκάλεσαν χάος στη ρωσική πόλη, είχαν εκρηκτική ύλη TNT περίπου 200-300 γραμμαρίων μαζί με καρφιά και γυαλιά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς και δήλωσε ότι έχει μιλήσει ήδη με τους επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια των εκρήξεων, καθώς δεν είναι ακόμη σαφές πώς προκλήθηκαν. Ο Ρώσος πρόεδρος επισήμανε ότι οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου αυτού της τρομοκρατικής επίθεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:01