search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:39
MENU CLOSE

Απίστευτο: Έφυγε για Αυστραλία, κατέληξε στον… Καναδά

03.04.2017 16:15
Απίστευτο: Έφυγε για Αυστραλία, κατέληξε στον... Καναδά - Media

 

Μια ανεπανάληπτη γκάφα οδήγησε έναν νεαρό από την Αυστραλία στον… Καναδά, χωρίς καλά-καλά να καταλάβει πώς του συνέβη αυτό το απίστευτο μπέρδεμα.

Ο νεαρός Ολλανδός, βέβαια, θα έπρεπε να είχε ψυλλιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν βρήκε αεροπορικό εισιτήριο για το Σίδνεϊ με μόλις 800 ευρώ, όταν στην πατρίδα του το κόστος μετάβασης στην Αυστραλία αγγίζει τα 1.000 ευρώ.

Ωστόσο, έκλεισε το εισιτήριό του, μπήκε στο αεροσκάφος και βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά. Εκεί άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν το αεροπλάνο του transit ήταν πολύ μικρό.

Πάντως, ο νεαρός μπήκε στο μικρό αεροπλάνο, δέθηκε και μετά από λίγο βρέθηκε στο Σίνδεϊ. Όχι, όμως της Αυστραλίας, αλλά της Νέας Σκωτίας στον Καναδά.

Εκεί ανακάλυψε το λάθος που είχε κάνει και που -σύμφωνα με τον ίδιο- είχαν κάνει κι άλλοι συνεπιβάτες του, οι οποίοι, αντί για τη μεγαλούπολη της Αυστραλίας, βρέθηκαν σε μια κωμόπολη του Καναδά!

Τελικά, μόλις ανακάλυψε το λάθος του, επέστρεψε στο Τορόντο και μετά από 12 ώρες αναμονής γύρισε στο Άμστερνταμ, όπου και διηγήθηκε την ιστορία του.

Το μόνο θετικό που προέκυψε είναι ότι μια αεροπορική εταιρεία του πρόσφετε δωρεάν εισιτήρια για το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αν και ο ίδιος είναι λίγο επιφυλακτικός, μήπως βρεθεί πάλι σε κανένα άλλο Σίδνεϊ…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03