search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Τι δήλωσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη (Video)

03.04.2017 17:36
Τι δήλωσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη (Video) - Media

 

Οι Έλληνες μαθητές και καθηγητές που βρίσκονται στην Αγία Πετρούπολη, είναι καλά στην υγεία τους, ανέφερε ο κ. Πάνος Μπεγλίτης, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αγία Πετρούπολη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη το 4ο Γενικό Λύκειο Βέροιας, με 23 μαθητές και 3 συνοδεύοντες καθηγητές, προσκεκλημένοι από το Λύκειο της πόλης Πούσκιν, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην Αγία Πετρούπολη», ανέφερε ο κ. Μπεγλίτης, ο οποίος δήλωσε ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους Έλληνες καθηγητές.

Σύμφωνα με τον κ. Μπεγλίτη, στην πόλη δεν υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα. «Υπάρχουν ορισμένοι Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στην Αγία Πετρούπολη. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους», ανέφερε και πρόσθεσε ότι είναι επίσης σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου της ελληνικής ομογένειας.

Ο ίδιος επισκέφτηκε την περιοχή που σημειώθηκε σήμερα η έκρηξη και τόνισε ότι είναι αυξημένα τα μέτρα, γιατί είναι για ένα πρωτόγνωρο, όπως είπε, για την πόλη χτύπημα. «Είναι η πρώτη φορά που πλήττεται η Αγία Πετρούπολη. Από το περασμένο καλοκαίρι υπάρχουν και είναι ορατά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η πόλη μας εδώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης και είναι ορατή η έντονη παρουσία των ειδικών δυνάμεων ασφαλείας», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Μπεγλίτης επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε και άλλος εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος εξουδετερώθηκε. Μάλιστα, όπως επεσήμανε βρέθηκε σε σταθμό του μετρό που βρίσκεται κοντά στα γραφεία του Προξενείου της Ελλάδος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 


Genikos Proxenos από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:30