search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:41
MENU CLOSE

Φρίκη: Βίασε 13χρονη και χάραξε το όνομα του στο δέρμα της

04.04.2017 07:50
Φρίκη στη Λέσβο: Πατέρας βίαζε τη 13χρονη κόρη του - Media

 

Τραγική ήταν η εξέλιξη για μια 13χρονη κοπέλα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η 13χρονη το είχε σκάσει από το σπίτι της, εξαιτίας ενός καυγά με τη μητέρα της, και περπατούσε κοντά σε ένα βενζινάδικο όταν την εντόπισε ο δράστης, ο 50χρονος Timothy Lee Marble.

Της πρότεινε να τη μεταφέρει λίγο πιο κάτω και αντ’αυτού, την πήγε σε μια ερημική τοποθεσία. Εκεί, σύμφωνα με το όσα δήλωσε, κάπνισαν μαζί μαριχουάνα και προσπάθησε να συνευρεθούν ερωτικά, κάτι όμως που το θύμα αρνήθηκε.

Τότε την έδεσε σε ένα δέντρο και τη βίασε, ενώ στη συνέχεια πήρε ένα ξυράφι και χάραξε το όνομα του στα πόδια της.

Τη βίασε άλλες δυο φορές και στη συνέχεια την έλυσε και την ξαναέβαλε στο φορτηγό του. Ενώ κινείτο προς το Μποτέγκα Μπέι της Καλιφόρνια, το θύμα πήδηξε από το φορτηγό και διέφυγε. Ο 50χρονος προσπάθησε ανεπιτυχώς να τη βρει και στη συνέχεια ειδοποίησε μόνος του (!) την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη ενώ το θύμα βγήκε από τα δέντρα μετά την εμφάνιση των αστυνομικών. Ο δράστης κρατείται χωρίς εγγύηση ενώ απεδείχθη πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:40