search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Μοναδικό πάρτι στα εγκαίνια του νέου καταστήματος Public στο Κολωνάκι

04.04.2017 09:32
Public: Σημαντική ενίσχυση κερδοφορίας και αύξηση μεριδίων το 2016 - Media

Με όμορφες μελωδίες και μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα υποδέχθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες, το νέο κατάστημα “Public” στο Κολωνάκι. Από τις πρώτες του μέρες λειτουργίας, το κατάστημα “έδεσε” περίφημα με τη νοσταλγική ατμόσφαιρα της γειτονιάς του Κολωνακίου και γνώρισε μια θερμή υποδοχή τόσο από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες, όσο τους επισκέπτες της περιοχής.

Το λαμπερό «παρών» στο διήμερο πάρτι των εγκαινίων έδωσαν πολλές γνωστές προσωπικότητες της περιοχής, όπως η Ορσαλία Παρθένη, η Γιούλικα Σκαφιδά, η Σταυρούλα Παναγιωτάκη, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, η Δάφνη Ζουμπουλάκη, η Μαριάνθη Αλεξίου Παπανδρέου, η Τατιάνα Καραπαναγιώτη και ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Τα εγκαίνια του καταστήματος πλαισιώθηκαν από ένα υπέροχο μουσικό event με τους ρυθμούς του Pepper FM, τις μελωδίες των R2E και τους χαρούμενους ήχους των The Public Street Band να πρωτοστατούν και να «ξεσηκώνουν» κάθε επισκέπτη. Τις λαχταριστές λιχουδιές εξασφάλισαν το IT catering και οι LUKUMΑΔΕΣ, ενώ δεν έλειψαν οι τυχερές κληρώσεις και τα πλούσια δώρα!

Το κτίριο του 1930 ξεχώρισε για τον συνδυασμό των κλασικών γραμμών του με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική των εσωτερικών του χώρων. Κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των τουριστών της πόλης οι οποίοι έδειχναν να απολαμβάνουν την περιήγησή τους στους χώρους του.  

Αν, λοιπόν, δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το νέο κατάστημα “Public” στο Κολωνάκι, καιρός να το κάνετε! Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα τόσο καλλιτεχνικών όσο και βιωματικών workshops.,Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου και ένα exclusive σεμινάριο αυτοβελτίωσης με τη Μάρεα Λαουτάρη, ενώ το πρόγραμμα του μήνα θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες εκδηλώσεις

Στο νέο κατάστημα Public στο Κολωνάκι μια ξεχωριστή εμπειρία σας περιμένει…!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:28