search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:53
MENU CLOSE

Σαββατοκύριακα και Survivor καθορίζουν τους νικητές των δελτίων ειδήσεων

04.04.2017 10:27
Σαββατοκύριακα και Survivor καθορίζουν τους νικητές των δελτίων ειδήσεων - Media

 

Με 0,2% διαφορά προηγήθηκε στο σύνολο του κοινού και τερμάτισε πρώτο το Μάρτιο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του APLHA με τον Αντώνη Σρόιτερ, έναντι του ANT1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Βεβαίως το δελτίο του ALPHA ήταν πρώτο το ίδιο διάστημα στο σύνολο των δελτίων ανεξαρτήτου ώρα μετάδοσης. Ενώ ταυτόχρονα προηγήθηκε και σε όλα τα κοινά… έχοντας τη μεγαλύτερη διαφορά από τον ανταγωνισμό στο δυναμικό κοινό 15-44.

Ενα πρώτο λοιπόν συμπέρασμα που προκύπτει και επιβεβαιώνει αυτό που λέγαμε πριν λίγες ημέρες είναι ότι ο ανταγωνισμός στη ζώνη των 7 θα κριθεί στο νήμα, όπως κι έγινε, αφού το 0,2% στην ουσία είναι ισοπαλία… Επιπλέον βασικός παράγοντας στη μάχη Σρόιτερ – Χατζηνικολάου που παίζει καθοριστικό ρόλο, δεδομένου ότι αναδεικνύει τον νικητή, είναι τα δελτία του Σαββατοκύριακου! Σχεδόν σταθερά το δελτίο του ALPHA με τον Νίκο Μάνεση προηγήθηκε του ΑΝΤ1 και μάλιστα με μεγάλη διαφορά τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου.

Αντίστοιχο όμως πρόβλημα αντιμετωπίζει και το δελτίο του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα που είναι δεύτερο στο δυναμικό κοινό 15-44… Οι κακές επιδόσεις του δελτίου τα Σαββατοκύριακα ρίχνουν κατακόρυφα το μέσο όρο που κατακτά από Δευτέρα εως Παρασκευή.

Τέλος, οι επιδόσεις των δελτίων ειδήσεων στη ζώνη των 8 και των 9 είναι σαφώς επηρεασμένες από τον τυφώνα του Survivor στον ΣΚΑΙ που σαρώνει τα πάντα… Αναμφισβήτητα λοιπόν το δελτίο του καναλιού με την Σία Κοσιώνη που πρόσφατα άλλαξε ώρα μετάδοσης, χωρίς όμως να αλλάξει τίποτα στη δομή και τη φυσιογνωμία του, παραμένοντας ένα δελτίο έντονα πολιτικό… έχει αυξήσει σημαντικά την τηλεθέαση του, εξαιτίας της αναμονής του κοινού για το δημοφιλές reality.

Πάντως ανεξάρτητα από τις τηλεθεάσεις, τις πρωτιές και τη μάχη του ανταγωνισμού… όλα τα δελτία ειδήσεων αυτής της περιόδου – κατά κοινή ομολογία, θεωρούνται από τα καλύτερα (το καθένα για αυτό που αντιπροσωπεύει), σε επίπεδο ποιότητας και εγκυρότητας, σε σχέση με άλλες εποχές… αφού παρά τη σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση, δεν έχουν καταγραφεί περιστατικά με κατασκευασμένες ειδήσεις, συκοφαντικές ή ψεύτικες. Προφανώς υπάρχουν υπερβολές, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τη θετική εικόνα, σε σχέση με άλλες περιόδους στο παρελθόν.

 

Πηγή: Enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:52