search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:02
MENU CLOSE

Η ΝΔ καλεί στη Βουλή Παππά και Παναγιωτάκη

04.04.2017 10:33
Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο της συμφωνίας με τους δανειστές – Την Πέμπτη η ψηφοφορία - Media

 

 

Την κλήση στη Βουλή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά προκειμένου να συζητηθεί το ταξίδι που έκανε στη Βενεζουέλα το 2013 και του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη για την πορεία της ΔΕΗ ζητά η ΝΔ και αναμένεται να καταθέσει τα σχετικά αιτήματα εντός της ημέρας. 

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά την κλήση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας προκειμένου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, «να ενημερώσει για το σκοπό της επίσκεψής του στη Βενεζουέλα με το δικηγόρο, ειδικό για τις  offshore,  κ. Αρτεμίου. Επίσης, καλείται να ενημερώσει για το ταξίδι στην Καραϊβική με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία κ. Χαλίλ. Εκεί ο κ. Παππάς θα πρέπει να εξηγήσει πώς και γιατί θεωρεί ότι «ουδέν μεμπτόν» υπάρχει στο να κυκλοφορεί με έναν επιχειρηματία ο οποίος ερευνάται για βαρύτατα αδικήματα από τις αμερικανικές Αρχές». 

Επίσης, η ΝΔ ζητά την κλήση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου προκειμένου ο τελευταίος, όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «να ενημερώσει για τις αρνητικές εξελίξεις που οδηγούν στην απαξίωση της ΔΕΗ και φέρνουν την επιχείρηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ακόμη, καλείται να ενημερώσει για τη διερεύνηση των ευθυνών, που υπάρχουν σε επιχειρησιακό και πολιτικό επίπεδο».  

Η ΝΔ «προειδοποιεί» τη κυβέρνηση «να σταματήσει τις επιθέσεις σε αυτούς που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Μια κυβέρνηση σε αποδρομή και ηθικά διάτρητη δεν μπορεί να τρομοκρατήσει κανέναν» αναφέρει το «γαλάζιο» στρατόπεδο. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00