search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:47
MENU CLOSE

Ανήλικη μητέρα πέταξε στα σκουπίδια το μωρό της (Video)

04.04.2017 10:47
Ανήλικη μητέρα πέταξε στα σκουπίδια το μωρό της (Video) - Media

 

Σοκάρουν οι εικόνες που είδαν στο φως της δημοσιότητας όπου μία μητέρα πέταξε στα σκουπίδια τη νεογέννητη κόρη της.

Λίγες ώρες μετά το μωρό εντόπισε ζωντανό η καθαρίστρια του κτιρίου.  

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τις αστυνομικές αρχές στη Κίνα, όταν η καθαρίστρια βρήκε μέσα σε ένα κουτί στα σκουπίδια το νεογέννητο. Μάλιστα, η κάμερα ασφαλείας του κτιρίου «έπιασε» την 15χρονη μητέρα του μωρού να βγαίνει από το ασανσέρ και να το αφήνει στον κάδο με τα απορρίμματα.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να εξεταστεί, με τις αρμόδιες αρχές να επιβεβαιώνουν πως μητέρα του μωρού ήταν πράγματι η ανήλικη του βίντεο. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία κάλεσε τους γονείς της ανήλικης μητέρας  ώστε να παραλάβουν το μωρό, με τους γονείς να… αποδέχονται να φροντίσουν το μωρό.

«Νόμιζα ότι ήταν πλαστική κούκλα όταν ξαφνικά είδα το πόδι του μωρού να κουνιέται. Υπήρχε λίγο αίμα στο πρόσωπό του και το σώμα του», είπε στους αστυνομικούς η καθαρίστρια.

Λίγο αργότερα μάλιστα έγινε γνωστό πως η νεαρή κοπέλα ζει μόνη της και εργάζεται σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς, χωρίς να έχει σχέσεις με τους γονείς της. Βάσει των όσων προβλέπει ο νόμος, λόγω του ότι η μητέρα είναι ανήλικη δεν προβλέπονται κυρώσεις εις βάρος της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15