search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:53
MENU CLOSE

Έφυγε από το Έθνος ο Ιγνατίου – Μετά από 26 χρόνια

04.04.2017 14:31
Έφυγε από το Έθνος ο Ιγνατίου - Μετά από 26 χρόνια - Media

 

Από το δυναμικό της εφημερίδας Έθνος αποχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, όπως ανακοίνωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ωστόσο, συνεχίζει να εργάζεται για το κανάλι του Mega, παρά τα όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό, ότι εγκατέλειψε τον σταθμό.

Στην ιστοσελίδα του, αναφέρει ότι είναι από τους λίγους που δεν βρήκαν αλλού δουλειά αν και είχε (και έχει) πολλές προτάσεις.

«Μετά από 26 χρόνια στο ΕΘΝΟΣ, χώρισαν προσφάτως οι δρόμοι μας…», έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του site.
 
Αναφερόμενος στην απόφαση γα τον ΔΟΛ και το καθεστώς «ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία» διερωτάται  εάν αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει «πιλότο» και για άλλες επιχειρήσεις ΜΜΕ που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Μιχάλη Ιγνατίου στην προσωπική του ιστοσελίδα:

«Οι διάφοροι νομικοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Δεν είναι. Μάλιστα, η περίπτωση του Μεγάλου Καναλιού θα μπορούσε να αποτελέσει την πιο επιτυχημένη “ιστορία” της μνημονιακής περιόδου. Παρά το γεγονός ότι στην ουσία είναι “νεκρό” έχει πολύ ικανοποιητικά έσοδα αλλά και ποσοστά. Κερδίζει ακόμα και κανάλια που έχουν ειδήσεις και πρόγραμμα. Άλλο χαρακτηριστικό του, είναι ότι ακόμα και σήμερα λαμβάνει διαφημιστικά πακέτα, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις στο τραπέζι για καθημερινές εκπομπές με πληρωμένα όλα τα έξοδα. Το γνωρίζω ότι μιλάμε για “τρελά πράγματα”, αλλά σας περιγράφω με ακρίβεια την κατάσταση και σας λέω την αλήθεια.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, γιατί δεν δέχονται οι ενδιαφερόμενες πλευρές τη λειτουργία του Μεγάλου Καναλιού από τους εργαζομένους μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε επίπεδο μετόχων, τραπεζών και κυβέρνησης;

Το MEGA θα λειτουργεί, οι εργαζόμενοι θα πληρώνονται, όπως και τα έξοδα λειτουργίας, και ότι απομένει -που θα μένουν πολλά- να πηγαίνουν στους λογαριασμούς που “πάγωσαν” οι τράπεζες για να εξασφαλίσουν τα δάνεια τους προς την μητρική εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ.

Πρόκειται για μία πρόταση που ικανοποιεί όλες τις πλευρές, αλλά πάνω απ’ όλα σώζει 500 και πλέον θέσεις εργασίας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:52