search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:10
MENU CLOSE

Γλώσσα λανθάνουσα; – Σαρδάμ Γαβρόγλου για τις εκλογές (Video)

04.04.2017 16:59
Γαβρόγλου: Η Κεραμέως μας κοροϊδεύει συνειδητά - Media
 
Προσπαθώντας να… εξορκίσει τις πρόωρες εκλογές, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου έκανε ένα απίστευτο λάθος, φέροντάς τες σε απόσταση… αναπνοής!
 
«Μην μπαίνουμε σε σπέκουλα λίγους μήνες πριν από τις εκλογές ή λίγες εβδομάδες πριν από τις… εκλογές», ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με βουλευτές να του υποδεικνύουν άμεσα το σαρδάμ του χωρίς, βέβαια, να λείπουν τα γέλια και τα σχόλια.
 

Ο υπουργός προσπάθησε να το διορθώσει, μίλησε για «γλώσσα λανθάνουσα», που ως γνωστόν όμως, σύμφωνα με το ρητό, «τ’ αληθές λέγει».
 
Ο υπουργός Παιδείας, τελικά, διευκρίνισε ότι εννοούσε «λίγες εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις» και παραδέχθηκε χαμογελώντας ότι «παρερμηνεύονται αυτά». Βέβαια, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι έχει διαπράξει κι άλλη φορά το ίδιο λάθος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33