22/10/2019 16:13:51

Γλώσσα λανθάνουσα; - Σαρδάμ Γαβρόγλου για τις εκλογές (Video)

Αναδίπλωση Γαβρόγλου: Ανοιχτός να διδάσκονται τα λατινικά σε άλλη τάξη του Λυκείου - Media
 
Προσπαθώντας να… εξορκίσει τις πρόωρες εκλογές, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου έκανε ένα απίστευτο λάθος, φέροντάς τες σε απόσταση… αναπνοής!
 
«Μην μπαίνουμε σε σπέκουλα λίγους μήνες πριν από τις εκλογές ή λίγες εβδομάδες πριν από τις… εκλογές», ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου με βουλευτές να του υποδεικνύουν άμεσα το σαρδάμ του χωρίς, βέβαια, να λείπουν τα γέλια και τα σχόλια.
 
Ο υπουργός προσπάθησε να το διορθώσει, μίλησε για «γλώσσα λανθάνουσα», που ως γνωστόν όμως, σύμφωνα με το ρητό, «τ’ αληθές λέγει».
 
Ο υπουργός Παιδείας, τελικά, διευκρίνισε ότι εννοούσε «λίγες εβδομάδες πριν από τις εξετάσεις» και παραδέχθηκε χαμογελώντας ότι «παρερμηνεύονται αυτά». Βέβαια, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι έχει διαπράξει κι άλλη φορά το ίδιο λάθος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.