search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:34
MENU CLOSE

«Γερούν, παραιτήσου»: Σύσσωμη η κατακραυγή στη Ευρωκοινοβούλιο (Video)

04.04.2017 18:41
«Γερούν, παραιτήσου»: Σύσσωμη η κατακραυγή στη Ευρωκοινοβούλιο (Video) - Media
 
Στενεύουν τα περιθώρια για τον πρόεδρο του Eurogroup, ο οποίος έχει μετατραπεί σε «κόκκινο πανί» για τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου κι όχι μόνο.
 
Για άλλη μια φορά ο Γερούν Ντάισελμπλουμ -έστω και απών- δέχθηκε πυρ ομαδόν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο σχετικά με τις πολύκροτες δηλώσεις του για χώρες του νότου της Ευρωζώνης που έφαγαν τα λεφτά τους σε «ποτά και γυναίκες».
 
Άπαντες απαίτησαν την παραίτηση του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών από την προεδρία του Eurogroup, την ώρα που ο ίδιος προσπάθησε με επιστολή του να «χρυσώσει» το χάπι, όμως χωρίς να τα καταφέρει.
 
«Ο κ. Ντάισελμπλουμ έπρεπε να ήταν εδώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να απολογηθεί στους λαούς της Νότιας Ευρώπης και αν όχι, να παραιτηθεί από τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.
 


(πηγή βίντεο: ΑΝΤ1)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:29