search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Αλαφούζος: «Ιστορική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό»

04.04.2017 18:49
Αλαφούζος: «Ιστορική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό» - Media

 

Θέση για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ χαιρετίζει την πρωτοβουλία Γιαννακόπουλου, στηρίζει τον Μπαλτάκο και εμφανίζεται υπέρμαχος για Γουδή!

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ χαρακτήρισε καλοδεχούμενη την έλευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τονίζοντας: «Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε».

Εμμέσως, πλην σαφώς, μάλιστα, εμφανίζεται υπέρμαχος της επιλογής για γήπεδο του «τριφυλλιού» στο Γουδή, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες από τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζήτημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας».

Επισημαίνει, δε, την ανάγκη περαιτέρω αξιοποίησης της ήδη υπάρχουσας διοίκησης υπό τον προεδρία του Δημήτρη Μπαλκτάκου, λέγοντας: «Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη, τα τελευταία χρόνια έδωσαν σκληρές μάχες, τη στιγμή που κανείς άλλος δεν ήθελε να τις δώσει»!

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη, τα τελευταία χρόνια έδωσαν σκληρές μάχες, τη στιγμή που κανείς άλλος δεν ήθελε να τις δώσει. Έχω πειστεί, προσωπικά, για τις καλές τους προθέσεις, που φαίνεται και από τη στάση που τηρούν ενόψει των εξελίξεων. Η έλευση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα διοικητικά του Ερασιτέχνη είναι καλοδεχούμενη από όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί, νέοι και παλαιοί παράγοντες, θα συμβάλουν για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια.

Άλλωστε, οι ενέργειες που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες από τη σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη στο γηπεδικό ζήτημα, ανοίγουν χαραμάδα αισιοδοξίας. Ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία και είναι χρέος όλων μας να την εκμεταλλευτούμε. Αυτό σημαίνει να αξιοποιηθούν και στη συνέχεια εκείνα τα στελέχη που έφεραν πρόοδο σε αυτό το δύσκολο πεδίο. Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ελπίζει ότι θα υπάρξει ουσιαστική συνδρομή εκτός από τη δική της, ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει και πάλι ισχυρός. Η έλευση του κ. Γιαννακόπουλου είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει, ώστε η ΠΑΕ να μην είναι ο μόνος βασικός χορηγός του Ερασιτέχνη, προκειμένου να επιστρέψει με ασφάλεια στις μεγάλες επιτυχίες».

Πηγή: Sport-fm

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:18