search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:20
MENU CLOSE

Σοκ για Μπάγερν – Προσγείωση από την εκπληκτική Χόφενχαϊμ – Και η Μέρκελ είδε μπουντεσλίγκα (Photo)

04.04.2017 20:23
Σοκ για Μπάγερν - Προσγείωση από την εκπληκτική Χόφενχαϊμ - Και η Μέρκελ είδε μπουντεσλίγκα (Photo) - Media

 

Η τελευταία ήττα της Μπάγερν είχε έρθει τον περασμένο Νοέμβριο από την Ντόρτμουντ (1-0). Αήττητο σερί ήταν για τους Βαυαρούς και έφτασε στο τέλος του πριν το ντέρμπι με τους Βεστφαλούς. Η εκπληκτική Χόφενχαϊμ του Γιούλιαν Νάγκελσμαν κέρδισε με 1-0, κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό για τους γηπεδούχους και ο Ούλραϊχ έπρεπε να κάνει μεγάλες αποκρούσεις, για να κρατήσει το μηδέν. Κράμαριτς (8’) και Αμίρι (9’) έχασαν τεράστιες ευκαιρίες, πριν ο Κροάτης κάνει το 1-0 με σουτάρα εκτός περιοχής στο 21’! Οι blau οπισθοχώρησαν μετά το γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις στο πρώτο μέρος, πλην της ευκαιρίας του Λεβαντόφσκι στο 45’. Στην επανάληψη η εικόνα ήταν διαφορετική, καθώς οι παίκτες του Νάγκελσμαν έδωσαν πολύ χώρο, οι Βαυαροί πίεσαν, οι αλλαγές του Αντσελότι έπιασαν τόπο, όμως το γκολ για την Μπάγερν δεν ήρθε ποτέ. Ο Μπάουμαν κατέβασε ρολά για την Χόφενχαϊμ και κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος!

Καθάρισε και βλέπει Μπάγερν η Ντόρτμουντ

Στην 100ή συνάντησή του σε επίπεδο Bundesliga το πιο παραγωγικό ζευγάρι στην ιστορία του πρωταθλήματος δικαιολόγησε τη φήμη του. Το Αμβούργο είχε στο ξεκίνημα και στο φινάλε τις καλές στιγμές του, αλλά η Ντόρτμουντ δίχως να πιάσει σπουδαία απόδοση, δεν είχε πρόβλημα να καθαρίσει το ματς εύκολα με 3-0. Στο 13′ ο Γκονσάλο Κάστρο εκτέλεσε ένα χαμηλό φάουλ, αλλά ο Αντλερ δεν υπολόγισε σωστά και το έφαγε όρθιος στην δική του γωνία. Στο φινάλε ανέλαβε ο Ομπαμεγιάνγκ να κρατήσει την ομάδα του σταθερά στο -1 από την τριάδα της βαθμολογίας. Ο Γκαμπονέζος φορ αρχικά έκλεψε την μπάλα και έδωσε πάρε βάλε στον Καγκάβα (81′) και στις καθυστερήσεις χτύπησε ο ίδιος για το 25ο του, δηλώνοντας έτοιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Μπάγερν. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν τιμωρημένος.

Βέρντερ για… Ευρώπη!

Η εντυπωσιακή πορεία της Βέρντερ τον τελευταίο καιρό συνεχίστηκε με μεγάλη νίκη επί της Σάλκε με 3-0, αποτέλεσμα που φέρνει τους πράσινους μία ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη! Οι παίκτες του Νούρι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, απειλήθηκαν ελάχιστα και άνοιξαν το σκορ στο 24’ με κεφαλιά του Γκέμπρε Σελασιέ. Το ματς παρέμενε ανοιχτό, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ελάχιστες ευκαιρίες και τα πάντα τελείωσαν στο 76’, όταν ο Κρούζε έκανε το 2-0 με πέναλτι. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους βασιλικούς μπλε ήρθε ο Έγκεσταϊν να βάλει την κεφαλιά στα δίχτυα στο 80’ με κεφαλιά έπειτα από ασίστ πάρε-βάλε του Κρούζε.

Υπό το βλέμμα της Μέρκελ η Κολωνία

Η Αγκέλα Μέρκελ δεν ξέρουμε ποιον υποστήριζε, αλλά κάθισε στις εξέδρες του «Ράιν Ενεργκί». Εκεί είδε την Κολωνία να νικάει 1-0 την Αϊντραχτ στη μάχη για μία θέση στην Ευρώπη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στους 37 βαθμούς και οι Τράγοι με το μακρινό γκολ του Γιόγιτς (53′) πήραν το ματς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Ρέμπιτς.

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:20