search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Ο αποχαιρετισμός του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Νίκο Γιατράκο

05.04.2017 11:49
Δ. Αβραμόπουλος: Συνεργασία στα Δ. Βαλκάνια για τους κινδύνους της παράτυπης μετανάστευσης - Media

 

Συλλυπητήριο μήνυμα με αφορμή τον θάνατο του πρώην δημάρχου Αθηναίων, Νίκου Γιατράκου, έστειλε ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας και πρώην δήμαρχος της Αθήνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Με συγκίνηση και θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Νίκου Γιατράκου, πρώην δημάρχου Αθηναίων, εξαίρετου δημόσιου άνδρα και καλού και έμπιστου φίλου και συνεργάτη για τα χρόνια που ήμασταν μαζί, υπηρετώντας την Πόλη των Αθηνών. Ο Νίκος Γιατράκος, αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της πρωτεύουσας της Ελλάδος και των πολιτών της. Ήταν υπόδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας, ευθύνης και κύρους. Τα οκτώ χρόνια που ήμασταν μαζί, συνεισέφερε με την εμπειρία και τις γνώσεις του στην επιτυχία της αποστολής μας και τίμησε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη μου, ως αναπληρωτής δήμαρχος», αναφέρει ο κ. Αβραμόπουλος.

«Ζήσαμε μαζί στιγμές δημιουργίας και είδαμε την Πόλη των Αθηνών να ανακτά το κύρος της, να αναβαθμίζεται θεσμικά, να προσφέρει κοινωνικό και πολιτισμικό έργο, να εμπεδώνει τη χρηστή διαχείριση και τη διαφάνεια και να επιτυγχάνει την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Έργο, το οποίο σφραγίστηκε με την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας. Αυτό το έργο και τις όμορφες δημιουργικές στιγμές, τις μοιραστήκαμε με τον Νίκο Γιατράκο, τον οποίο σήμερα αποχαιρετούμε με τιμή, σεβασμό, αναγνώριση και βαθιά ειλικρινή αισθήματα θλίψης. Στην οικογένειά του εκφράζω τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μου, διαβεβαιώνοντάς τους, ότι θα τον κρατούμε πάντοτε στη μνήμη και στην καρδιά μας», προσθέτει ο Ευρωπαίος επίτροπος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17