search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26
MENU CLOSE

Αθηναϊκά Θέατρα: Οι παραστάσεις που παρατείνονται από τις 19 Απριλίου – Αναλυτικό πρόγραμμα

05.04.2017 13:10
Αθηναϊκά Θέατρα: Οι παραστάσεις που παρατείνονται από τις 19 Απριλίου - Αναλυτικό πρόγραμμα - Media

Τα Αθηναϊκά Θέατρα εξέδωσαν ανακοίνωση κατά την οποία ενημερώνουν για τις παραστάσεις που παρατείνονται από τις 19 Απριλίου.

Παρακάτω μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα των εν λόγω παραστάσεων .

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ  Σαρρή 11  

«ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ » του Άρθουρ Μίλλερ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου

Η ιστορία:

1947: η μεταπολεμική ανάπτυξη έχει αρχίσει. Η οικογένεια Κέλλερ επαυξάνει τα αγαθά που απέκτησε κατασκευάζοντας εξαρτήματα για τα μαχητικά αεροσκάφη. Το εργοστάσιο, που δουλεύουν πατέρας και γιος, κατασκευάζει πια πλυντήρια και χύτρες ταχύτητας, και ευημερεί. Δυο σκιές, ωστόσο, σκοτεινιάζουν την εικόνα: ο άλλος γιος, ο Λάρρυ, που δεν γύρισε ποτέ από τον πόλεμο και το σκάνδαλο με τους ελαττωματικούς κυλίνδρους που έφτιαξε τον καιρό του πολέμου το εργοστάσιο του Κελλερ. Η συντριβή 21 αεροσκαφών οδήγησε σε δίκη και καταδίκη του συνεταίρου του σε πολύχρονη φυλάκιση. 

Η άφιξη της Άννυ, κόρης του συνεταίρου και μνηστής του Λάρρυ (αργότερα και του αδελφού του), ανακινεί παλιές ιστορίες, μυστικά και απωθημένες ενοχές με απρόβλεπτες συνέπειες. Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει για πολλή θαμμένη κι η ορμή της, όταν, επιτέλους, αποκαλυφθεί παρασύρει ενόχους και  συμβιβασμένους στην λυτρωτική κάθαρση.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Δημήτρης Καταλειφός, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Γιώργος Βουρδαμής, Δανάη Επιθυμιάδη, Κώστας Βασαρδάνης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ευγενία Αποστόλου, Γιώργος Τζαβάρας, Ιωάννα Πιατά.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Τετάρτη & Κυριακή: 20:00

Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00

Σάββατο: 21:00 

Εισιτήρια: από 15 ευρώ

 

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ  Λ.Αλεξάνδρας 106

«ΒΑΦΤΑ ΜΑΥΡΑ» σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου & Μιχάλη Ρέππα

 Η ιστορία:

Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του στήνεται μια μάχη συγγενών που σφάζονται για την περιουσία του.

Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα (ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ) με τον γιο της (ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ) και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του (ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ) μαζί με την κόρη της (ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ) και το γαμπρό της (ΕΥΘΥΜΗΣ ΖΗΣΑΚΗΣ) μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος (ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ). Η ερωμένη εκβιάζει και τους πέντε γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης.

Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα τρια εκατομμύρια του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας.

Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: μια ενοχλητική γειτόνισσα (ΜΑΙΡΗ ΣΤΑΥΡΑΚΕΛΗ), ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών (ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ) και ένας αστυφύλακας (ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ).

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (αλφαβητικά):

Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος,  Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Τετάρτη & Κυριακή: 20:00

Πέμπτη & Παρασκευή: 21:00

Σάββατο: 18:00 & 21:00 

Εισιτήρια: από 10 ευρώ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ  Λ.Αλεξάνδρας 106

«ΤΑ 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ» του John Buchan & Alfred Hitchcock, σε σκηνοθεσία Σπύρου Σπαντίδα.

Η ιστορία:

Ένας μοναχικός γοητευτικός άνδρας κατηγορείται από λάθος, για τη δολοφονία μιας όμορφης γυναίκας. Ένα εντυπωσιακό  ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει και εκείνος, μέσα στην απελπιστική προσπάθειά του, να αποδείξει ότι είναι αθώος, μπλέκεται σε σπαρταριστές κωμικές περιπέτειες. 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ :

Κώστας Αποστολάκης, Ναταλία Δραγούμη, Φώτης Κέπελης, Σπύρος Σπαντίδας.

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Δευτέρα & Τρίτη: 21:00

Εισιτήρια: από 12 ευρώ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26