search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:20
MENU CLOSE

Σε τριπλό bypass υπεβλήθη o Τσοχατζόπουλος – Αναρρώνει στο Ιπποκράτειο

05.04.2017 14:59
Δεν αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Δεν έβρισκαν το διαβατήριό του - Media

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται φρουρούμενος από τις 17 Μαρτίου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καθώς η μετεγχειρητική του πορεία -υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη- χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη, λόγω της μεγάλης αδυναμίας του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθυντής του Β΄ καρδιοχειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου, ο κ. Τσοχατζόπουλος, 78 ετών, εισήχθη στο «Ιπποκράτειο», στις 17 Μαρτίου, με διάγνωση νόσου στελέχους, στεφανιαία νόσο 3 αγγείων, διακομιζόμενος από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Την Τρίτη, 22 Μαρτίου, υπεβλήθη σε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη.

«Η ανάνηψη ήταν ικανοποιητική και εξήλθε της Μονάδας Εντατικής δύο ημέρες μετά την επέμβαση. Ο ασθενής νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο του 7ου ορόφου του νοσοκομείου».

Σημειώνεται ότι «η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίστηκε από αργή ανάνηψη λόγω της μεγάλης αδυναμίας του (χαμηλές λευκωματίνες ορού, παρατεταμένη ακινησία, βαρύτητα επέμβασης). Ο ασθενής κινητοποιήθηκε, έλαβε αναπνευστική φυσιοθεραπεία και κινησιοθεραπεία και ταυτόχρονη επίβλεψη και ειδική φροντίδα ενός ανοικτού έλκους (άτονο έλκος) στο δεξί έσω σφυρό λόγω φλεβικής ανεπάρκειας. Παραμένει για διάστημα ολίγων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδονοσοκομειακή νοσηλεία του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50