search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:35
MENU CLOSE

«Φύλλο και φτερό» κάνουν τα ιαπωνικά εστιατόρια στη Μόσχα – Ψάχνουν τους υπόπτους της επίθεσης στο μετρό

05.04.2017 15:29
Ιστορίες «τρόμου» στα εστιατόρια - Οι πιο τρελές ιστορίες που διηγούνται σερβιτόροι - Media

 

Η αστυνομία της Μόσχας πραγματοποιεί ελέγχους σε ιαπωνικά εστιατόρια της

ρωσικής πρωτεύουσας μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε στις 3 Απριλίου στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Tass επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας

«Σήμερα σε μια αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων αστυνομικοί πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους, κατά την διάρκεια των οποίων ελέγχουν τα στοιχεία και τις εργασιακές συμβάσεις εργαζομένων που προέρχονται από χώρες της Κεντρικής Ασίας» δήλωσε η πηγή στο πρακτορείο. Παράλληλα επεσήμανε ότι οι έλεγχοι ξεκίνησαν μετά την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης και σκοπός τους είναι εντοπισθούν οι επαφές που είχε με διάφορα πρόσωπα ο φερόμενος ως δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικές αρχές και αρχές ασφαλείας, επιχειρούν να εντοπίσουν πιθανούς συνεργάτες του Τζαλίλοφ, ενώ νωρίτερα είχε αναφέρει ότι ελέγχονται δύο πρόσωπα που προέρχονται από την Κεντρική Ασία, συγκεκριμένα ένας άνδρας και μια κοπέλα. Προς τον παρόν όπως αναφέρει το πρακτορείο Tass, οι αρχές ασφαλείας, επισήμως δεν προέβησαν σε κανέναν σχετικό σχόλιο, όσον αφορά τις πληροφορίες αυτές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:35