search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:30
MENU CLOSE

Προφυλακιστέος ο 42χρονος Χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

05.04.2017 15:49
Τρίκαλα: Δεν σταμάτησε να αυνανίζεται ούτε μπροστά στους αστυνομικούς - Media

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Χρυσαυγίτης επικεφαλής της φύλαξης των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής Χ.Ζ. με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 42χρονος κατηγορούμενος ο οποίος απολογήθηκε κατ΄  αντιπαράσταση με τον φοιτητή της Σχολής Καλών  Τεχνών ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρία μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης, αναγνωρίστηκε, δίχως καμία αμφιβολία, από τον 24χρονο παθόντα  ως ο επικεφαλής του Τάγματος Εφόδου.

Η απολογία του  κατηγορούμενου στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, έγινε κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία λόγω της παρουσίας στον ίδιο χώρο,  αντιφασιστών και οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Aμετανόητος ο κατηγορούμενος βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή για να οδηγηθεί στη φυλακή, επιτέθηκε εναντίον του 24χρονου φοιτητή και των δημοσιογράφων που βρίσκονταν απέξω, αποκαλύπτοντας προφανώς το πραγματικό του πρόσωπο; ” Αναγνώρισε την ουλή στο πρόσωπο πέντε μέρες μετά….Γ………ε. Άντε απόγονοι του Μπελογιάννη”, είπε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:28