search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00
MENU CLOSE

Πέταξε στη 2η θέση ο ΠΑΟΚ και… περιμένει – Πέρασε 2-0 από το Περιστέρι

05.04.2017 16:34
Πέταξε στη 2η θέση ο ΠΑΟΚ και... περιμένει - Πέρασε 2-0 από το Περιστέρι - Media

 

Χωρίς ζόρια, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικητής (0-2) από το Περιστέρι, με τα γκολ των Μπίσεσβαρ-Κουλούρη, βρέθηκε στην 2η θέση και περιμένει «γκέλα» του Πανιωνίου στη Λεωφόρο για να μείνει εκεί.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε το παιχνίδι στο Περιστέρι, το έδειξε και το πήρε! Με μια πειστική εμφάνιση για 45 λεπτά, πέρασε από την έδρα του Ατρόμητου με 0-2 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Ο Μπίσεσβαρ, ήταν αυτός που έκανε εύκολα τα πράγματα μόλις στο 2′, για να έρθει λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Κουλούρης να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο απλά. Ο ΠΑΟΚ έκανε διαχείριση, πήρε την νίκη, ξεκουράστηκε ενόψει Παναθηναϊκού και κυρίως πέρασε στην δεύτερη θέση!

Πλέον περιμένει το αποτέλεσμα της Πέμπτης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο ώστε να δει αν θα παραμείνει στη δεύτερη θέση.

Έτσι έπαιξαν

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γκορμπούνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια. Οι Φυτανίδης, Ζησόπουλος στα στόπερ, ο Κατράνης αριστερά, ο Κιβρακίδης δεξιά. Αμυντικοί μέσοι οι Κυριακίδης, Μανιάτης, ο Ούμπιδες δεξί εξτρέμ, ο Ντιγκινί αριστερά, ο Τόνσο δεκάρι και ο Λε Ταλέκ ήταν στην κορυφή.

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Ίβιτς, παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-3-3. Ο Μπρκιτς ήταν στο τέρμα, οι Μαλεζάς, Κρέσπο στα στόπερ, με τους Λέοβατς, Κίτσιου αριστερά και δεξιά. Αμυντικός χαφ ήταν ο Κάνιας, με τους Κάτσε και Τσίμιροτ πιο μπροστά του. Κάμπος, Μπίσεσβαρ βρέθηκαν στις πτέρυγες και ο Κουλούρης στην κορυφή της επίθεσης.

Το έκανε εύκολο από το ξεκίνημα!

Με το καλημέρα ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι! Μόλις στο 2′, η άμυνα του Ατρόμητου πιάστηκε στον ύπνο. Ο Λέοβατς βρήκε τον Μπίσεσβαρ και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Η… ασπρόμαυρη κυριαρχία συνεχίστηκε και μετά το τέρμα αυτό.

Η ομάδα του Περιστερίου δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει σε καμία στιγμή, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο. Κάπως έτσι, στο 21′ έφτασαν κοντά στο 0-2. Ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε το σουτ του Κουλούρη και στη συνέχεια ο Λέοβατς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λευκορώσου.

Τελικά το 0-2 ήρθε από τον Κουλούρη στο 38′. Ο Κίτσιου μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πέρασε στον Κουλούρη τον οποίο είχαν χάσει οι αμυντικοί του Ατρόμητου και από κοντά έκανε το 0-2. Ένα αποτέλεσμα πέρα ως πέρα δίκαιο με την εικόνα των ομάδων στο πρώτο μέρος.

Καλύτερος Ατρόμητος, εύκολα ο ΠΑΟΚ

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα στην επανάληψη. Μπήκαν πιο δυνατά από τον ΠΑΟΚ και κατάφεραν να απειλήσουν στο 51′, αλλά και στο 52′, με τον Ντιγκινί την δεύτερη φορά να σκοράρει αλλά ο επόπτης σωστά να σηκώνει το σημαιάκι για οφσάιντ. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο πρώτο μέρος με τον Λε Ταλέκ, πάλι σωστά είχε ακυρωθεί το γκολ.

Η πίεση των Περιστεριωτών συνεχίστηκε με τον Ντιγκινί στο 54′, αλλά και τον Φυτανίδη στο 75′ να μην μπορούν να μειώσουν.

Σβηστά ο ΠΑΟΚ

Ο ρυθμός της αναμέτρησης από το 75′ και μετά έπεσε αισθητά. Ο ΠΑΟΚ κράτησε τελικά άνετα το 0-2 και εκτός των άλλων έκανε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει Παναθηναϊκού. Απείλησε μάλιστα στο 77′ και στο 82′ με τους Ουάρντα και Κάνιας, αλλά ο Γκορμπούνοφ σταμάτησε και τις δύο φάσεις.

MVP: Κουλούρης. Επέστρεψε στην ενδεκάδα, επέστρεψε στα γκολ, που τόσο πολύ το είχε ανάγκη. Ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις που έκανε ο ΠΑΟΚ, βοήθησε και στην υποδοχή της μπάλας.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου. Για ακόμα ένα παιχνίδι φάνηκε ξεκάθαρα πως στο Περιστέρι το καλοκαίρι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο ανανέωσης της αμυντικής γραμμής.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Τσίμιροτ. Πανταχού παρών στο γήπεδο, «έκλεψε» τον τίτλο από τον Μπίσεσβαρ, που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ.

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκανε ο Άντονι Λε Ταλέκ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όταν μόνος του απέναντι από τον Μπρκιτς δεν άπλωσε το πόδι του για να κάνει το 1-2.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Κύζας δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Οι Μπαλτάς αι Σταθόπουλος ακύρωσαν από ένα γκολ του Ατρόμητου, αλλά φαίνεται πως και οι δύο αποφάσεις είναι σωστές…

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ: Ο ΠΑΟΚ το ήθελε πιο πολύ το ματς, το έδειξε από τα πρώτα λεπτά και το πήρε. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε ταχύτητα και έμεινε στο 0-2. Από την άλλη, ο Ατρόμητος φαίνεται πως είναι ήδη στις… παραλίες! Εμφανίστηκε στο γήπεδο για πολύ λίγο στην επανάληψη και τίποτα περισσότερο. Αδιάφορος εδώ και κάποιες αγωνιστικές, απλά παίζει γιατί πρέπει!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Μανιάτης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Τόνσο, Κατράνης (83′ Κοντοές), Ούμπιδες, Κυριακίδης, Κιβρακίδης (39′ Λημνιός), Λε Ταλέκ, Ντιγκινί (76′ Πλατέλλας)

ΠΑΟΚ (Βλαντιμίρ Ίβιτς): Μπρκιτς, Λέοβατς, Κάμπος (83′ Μάτος), Κρέσπο, Μαλεζάς, Τσίμιροτς, Κίτσιου, Μπίσεσβαρ (77′ Ουάρντα), Κάτσε (69′ Σάκχοφ), Κουλούρης, Κάνιας.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00