search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:32
MENU CLOSE

Μαθητές πετάχτηκαν έξω από φροντιστήριο της Πάτρας λόγω του σεισμού – «Νόμιζα πως θα πέσει η ντουλάπα να με πλακώσει» (Photo)

05.04.2017 17:13
Μαθητές πετάχτηκαν έξω από φροντιστήριο της Πάτρας λόγω του σεισμού - «Νόμιζα πως θα πέσει η ντουλάπα να με πλακώσει» (Photo) - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ιδίως στο κέντρο της Πάτρας η σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ που έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Αχαία και στην Αιτωλοακαρνανία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, σε φροντιστήριο οι καθηγητές έβγαλαν εκτός κτιρίου και κάθισαν για αρκετή ώρα στην πλατεία στην εκκλησία της Παντάνασσας για να μην κινδυνεύσουν τα παιδιά.

Μάλιστα για να ηρεμήσουν, τραγούδησαν.

“Νόμιζα πως θα πέσει η ντουλάπα να με πλακώσει” όπως δηλώνει στο tempo24.gr Πατρινή η οποία την ώρα της σεισμικής δόνησης βρισκόταν στο δωμάτιο του σπιτιού της, τονίζοντας πως έσπασαν κηροπήγια, κορνίζες και άλλα διακοσμητικά στο σαλόνι.

Πηγές αναφέρουν πως έπεσαν σοβάδες από κτίριο στην οδό Ζαίμη, δίχως να προκληθούν ευτυχώς τραυματισμοί, ή σοβαρές ζημιές.

Μία ακόμη κάτοικος μας έστειλε φωτογραφίες, από τη ζημιά που έγινε στην είσοδο του σπιτιού της, όπου έπεσε ο καθρέπτης και μια μεγάλη πέτρα χαλαζία που είχε σε μια κόγχη.

Πηγή: tempo24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:32