search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Ν. Παππάς: Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς

05.04.2017 17:57
Νίκος Παππάς: Ο διαγωνισμός για τις άδειες πρέπει να γίνει… χθες - Media

 

Έχει αναβληθεί η τηλεδιάσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ των θεσμών και των εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς αργά το απόγευμα.

Την τηλεδιάσκεψη μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, ο λόγος της αναβολής είναι πως δεν μπορούσε να συμμετέχει κάποιος από τους θεσμούς.

Η τηλεδιάσκεψη ίσως πραγματοποιηθεί την Πέμπτη πριν από την αναχώρηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου για το άτυπο Eurogroup στη Μάλτα, ή να υπάρξει δια ζώσης επαφή πριν από την έναρξη της συνόδου αυτής των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:40