search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:28
MENU CLOSE

Ρωσία: Έκρηξη κοντά σε σχολείο στο Ροστόβ- Πληροφορίες για τραυματίες

06.04.2017 06:39
Ρωσία: Έκρηξη κοντά σε σχολείο στο Ροστόβ- Πληροφορίες για τραυματίες - Media

Ένας άνδρας τραυματίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όταν σημειώθηκε έκρηξη κοντά σε σχολείο στην περιοχή Ροστόβ του Ντον και μάλιστα κοντά σε σχολείο.

В центре Ростова прогремел взрыв: мужчине оторвало руку. Читать: https://t.co/0ABEyO15NU . #Ростов #взрыв pic.twitter.com/S5iuF60bKQ

— Bloknot NEWS Rostov (@BRostov) April 6, 2017

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη όταν ο άνδρας επιχείρησε να σηκώσει το αντικείμενο από το έδαφος, σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti.Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια και στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ο άνδρας ήταν εργάτης συντήρησης και το αντικείμενο σύμφωνα με το TASS έμοιαζε με φανάρι όταν το σήκωσε για να δει τι ακριβώς είναι. Τα παιδιά αποχώρησαν από το σχολείο και η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:28