search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Ξέσπασμα Γεωργιάδη κατά Τσίπρα μέσω Facebook: Κλείνεις τους δρόμους

06.04.2017 06:56
Άδωνις κατά Παπαδάκη: Με απογοήτευσε, με αδικεί - Εγώ δεν έχω συκοφαντήσει την οικογένειά του (Video)  - Media

Μέσα από τον πρoσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέλεξε για να … ξεσπάσει τον εκνευρισμό του κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο λόγος; Το μποντιλιάρισμα που συνάντησε κατεβαίνοντας από το Μαρούσι στη Βουλή καθότι σύμφωνα με τα όσα λέει στην ανάρτησή του – την οποία κοινοποίησε και στο Twitter- η κίνηση που συνάντησε ήταν τεράστια και για αυτό έφτεγε… ο Αλέξης Τσίπρας

 «Ξεκινώ από Μαρούσι για να είμαι Βουλή στις 09:00. Η Κηφισίας αδιάβατη. Τελικά στο ύψος του Υγεία ανέβηκα στη μηχανή. Και με μηχανή ο δρόμος αδιάβατος. Με κόπο φθάνουμε στο ύψος του Γηροκομείου και τον δρόμο τον έχει κλείσει εντελώς η Τροχαία. Μηχανάκια εκατοντάδες σταματημένα, αυτοκίνητα χαμός, ο κόσμος έβριζε, ρωτάω τον Επικεφαλής: “τί συμβαίνει;” ρωτάω. “Σε λίγο θα περάσει ο κύριος Τσίπρας μου λέει….”και πρέπει να έχετε κλείσει όλη την Κηφισίας; δεν σέβεστε τις δουλειές όλων αυτών;” “εκτελούμε εντολές” η απάντηση του….Πρώτη Φορά Αριστερά….», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αδωνις Γεωγριάδης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:55