search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:05
MENU CLOSE

Παππάς για το ταξίδι στη Βενεζουέλα: Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό

06.04.2017 09:32
Παππάς για Βενεζουέλα: Φθηνός αντιπερισπασμός και κουτσομπολιό  - Media

 

 

Στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας δήλωσε ότι βρίσκεται ο Νίκος Παππάς προκειμένου να παράσχει ενημέρωση για το ταξίδι στη Βενεζουέλα το 2013, καθώς η ΝΔ έχει ζητήσει διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ταξίδι. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα αύριο Παρασκευή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής θα απαντήσει στην Ολομέλεια σε επίκαιρη ερώτηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για ίδιο θέμα

«Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό» σχολίασε ο Νίκος Παππάς για το ταξίδι στη Βενεζουέλα το 2013. Κάνοντας μια σύντομη αναφορά κξατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μακάρι το 2013 το συγκεκριμένο ταξίδι να είχε φέρει περισσότερα αποτελέσματα». Όπως ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «μην ξεχνάμε ότι πριν την περιδίνηση της Βενεζουέλας είχαν αναπτύξει οικονομικές σχέσεις πολλές ευρωπαϊκές χώρες , ενώ οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα, όπως και η Ισπανία και η Ιταλία. Eίχαν αναπτύξει πολύ μεγάλο όγκο εμπορικών σχέσεων με τη συγκεκριμένη χώρα». 

Ο Νίκος Παππάς επεσήμανε ακόμη ότι «είναι αυτονόητο ότι και οι ελληνικές εταιρείες, κυρίως κάποιες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των πετρελαιοειδών, να επιδιώκουν τέτοιου είδους σχέσεις με τη Βενεζουέλα, από τις οποίες θα μπορούσε να επωφεληθεί η χώρα μας, ασχέτως εάν ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκρινε ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο» και σημείωσε ότι και σήμερα στη Βενεζουέλα ελληνικές εταιρείες έχουν αναλάβει έργα υποδομής. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:04