search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:13
MENU CLOSE

Πρόεδρος της προνακριτικής για τα εξοπλιστικά ο Ν. Παρασκευόπουλος

06.04.2017 10:41
«Τα μαζεύει» ο Παρασκευόπουλος: «Διαστρεβλώθηκε μια φράση μου», αποστάσεις από Κοντονή - Media

 

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, θα είναι ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννου Παπαντωνίου, στην υπόθεση των εξοπλιστικών. 

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση η επιτροπή εξέλεξε, εκτός από τον Νίκο Παρασκευόπουλο ως πρόεδρο, αντιπρόεδρο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη και την «ομόσταβλη» Παναγιώτα Κοζομπόλη ως γραμματέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Λοβέρδος από την Δημοκρατική Συμπαράταξη έθεσε το θέμα των ανοιχτών συνεδριάσεων ζητώντας να εξεταστεί εάν υπάρχει νομικά η δυνατότητα να είναι ανοιχτές στη δημοσιότητα οι συνεδριάσεις. Η πλευρά της ΝΔ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαφώνησε ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταρχήν είπε «όχι» ωστόσο επιφυλάχθηκε να εξεταστεί το σχετικό ζήτημα. 

Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Εβδομάδα και θα ασχοληθεί με διαδικαστικά ζητήματα ενώ υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Βουλής η Προανακριτική καλείται να παραδώσει το πόρισμα της στις 28 Ιουνίου 2017. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12