search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:34
MENU CLOSE

Έρευνα εισαγγελέα για την Έλενα Παπαρίζου

06.04.2017 12:45
Τα παιχνίδια της Έλενας Παπαρίζου με την αδερφή της στην παραλία (Video) - Media

 

 

Τέλος, δεν έχει η δικαστική διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου κα του Τόνυ Μαυρίδη.

Ο πταισματοδίκης Αθηνών προχώρησε στον διορισμό δικαστικού πραγματογνώμονα με ειδικότητα οικονομολόγου για να διερευνήσει τα οικονομικά στοιχεία της Έλενας Παπαρίζου.

Είχε προηγηθεί παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών για προκαταρκτική εξέταση προ-κειμένου να διαπιστωθεί αν η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει διαπράξει κακουργηματικού χαρακτήρα υπεξαίρεση, όπως κατήγγειλε ο μουσικός παραγωγός Τόνυ Μαυρίδης με τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο δικαστικός-πραγματογνώμονας φέρεται να ολοκλήρωσε την έρευνα και, έχοντας ελέγξει τα στοιχεία, συνέταξε έκθεση πραγματογνωμοσύνης, την οποία παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη στον πταισματοδίκη. Εκείνος αναμένεται να τη στείλει άμεσα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι εναντίον της Έλενας Παπαρίζου. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ζητήσει και περαιτέρω στοιχεία από τον δικαστικό πραγματογνώμονα.

Ύστερα από, έρευνα η πλευρά του Μαυρίδη βρήκε επιπλέον στοιχεία, γι’ αυτό κατέθεσε συμπληρωματική μήνυση, ζητώντας και άλλα 30.000 ευρώ. Δηλαδή, απαιτεί συνολικά περίπου 280.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΤ ΣΤΑ Ε.Ε., στην οποία εταίροι είναι ο ίδιος και η Έλενα Παπαρίζου.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η διάρκεια της εταιρίας ορίστηκε στα 20 έτη, αρχής γενομένης από τις 7 Μαρτίου του 2005 , και η Έλενα Παπαρίζου συμμετείχε με ποσοστό 80% , ενώ ο Τόνυ Μαυρίδης με 20%. Όπως ισχυρίζεται ο γνωστός μάνατζερ, τα κέρδη της συγκεκριμένης εταιρίας για τα έτη από το 2005 έως και το 2011 ανέρχονται σε ποσό που ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.

Ο Τόνυ Μαυρίδης αναφέρει στην άγωγη του ότι εργάστηκε πραγματικά και ουσιαστικά όλο το διάστημα λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρίας για την επίτευξη των σκοπών της, που ήταν η διαχείριση και η προστασία των περιουσιακών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων της γνωστής τραγουδίστριας. Άλλωστε, ήταν μάνατζερ της ως και το 2011, οπότε χώρισαν. Μετά τον χωρισμό τους έγιναν προσπάθειες να διευθετήσουν σε πνεύμα φιλικής διάθεσης τις οικονομικές και τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, κάτι που τελικά δεν ευοδώθηκε.

Σύμφωνα με την espresso, στο υπόμνημα που κατέθεσε η πλευρά της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν αρνείται την ύπαρξη των κερδών. Όμως υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως ο μουσικός παραγωγός δεν πήρε το μερίδιο που του αναλογούσε από αυτά, καθώς τότε συζούσε με την Παπαρίζου.

Όπως αναφέρεται, επειδή ο Μαυρίδης ήταν άνεργος, ξόδεψαν τα χρήματα από κοινού για τη διαβίωση τους, όταν ήταν ζευγάρι και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Όμως ο Τόνυ Μαυρίδης προσκόμισε στοιχεία που δείχνουν ότι έχει περισσότερους από 20 χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του ως μουσικός παραγωγός, από τους οποίους έχει αποκομίσει πολλά χρήματα και έχει δηλώσει υψηλά έσοδα.

Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, η ζωή του ήταν όπως ενός μέσου ανθρώπου, ζούσε ήσυχα, φορώντας ένα μπλού τζιν και μια μπλούζα.

Αντίθετα, αναφέρει ότι η ‘Έλενα Παπαρίζου είχε διαφορετικό τρόπο διαβίωσης και επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι ξόδευε μεγάλα ποσά για την εμφάνιση της, αγοράζοντας φορέματα που κόστιζαν από 50.000 έως 70.000 ευρώ!

Πηγή: Gossip-TV 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:34