search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:00
MENU CLOSE

Ο Καραμανλής στην παρουσίαση της βιογραφίας του τραγουδιστή Μενιδιάτη -Τον κάλεσε η οικογένεια (Photos)

06.04.2017 15:08
Ο Καραμανλής στην παρουσίαση της βιογραφίας του τραγουδιστή Μενιδιάτη -Τον κάλεσε η οικογένεια (Photos) - Media

 

Στην παρουσίαση της βιογραφίας του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή Μιχάλη Μενιδιάτη, στην Παλαιά Βουλή, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο Κώστας Καραμανλής είχε επί χρόνια προσωπική φιλία με τον Μιχάλη Μενιδιάτη, και έτσι ο γιος του κάλεσε τηλεφωνικά τον πρώην πρωθυπουργό και τον προσκάλεσε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου, λέγοντάς του ότι θα ήταν μεγάλη τιμή για την οικογένεια να δώσει το «παρών». Ο κ. Καραμανλής ανταποκρίθηκε και έτσι βρέθηκε στις πρώτες σειρές της Παλαιάς Βουλής, μαζί με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.

Ο πρώην πρωθυπουργός παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου «Πετραδάκι πετραδάκι ως την κορυφή», δείχνοντας ενδιαφέρον για τη ζωή του Μιχάλη Μενιδιάτη και συνομιλώντας με αρκετό κόσμο.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο του τετ-α-τετ που είχε με τη βουλευτή Β’ Αθήνας, Άννα Καραμανλή, η οποία κάτι του ψιθύρισε, με τον Κώστα Καραμανλή να ανταποκρίνεται έχοντας μία ολιγόλεπτη κουβέντα μαζί της.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:00