search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Διευκρινίσεις Σκουρλέτη για το 4ο μνημόνιο: ΝΔ, Σόιμπλε και ΔΝΤ είναι που το θέλουν

06.04.2017 18:30
Σκουρλέτης: Σύντομα στη Βουλή ο Κλεισθένης που αναθεωρεί τον Καλλικράτη - Media
 
Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μετά το σάλο που προκάλεσε απόσπασμα ομιλίας του περί 4ου μνημονίου.
 
Στη δήλωσή του ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει ότι «τα συστημικά μέσα ενημέρωσης σε συνεργασία με την τρόικα εσωτερικού, το ΔΝΤ και τον Σόιμπλε προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα. Αυτό το επιχειρούν με μια αποσπασματική αναφορά 30 dευτερολέπτων, από μια ομιλία διάρκειας 52 λεπτών και με μια υπερβολική δόση αυθαίρετης ερμηνείας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτοί που επιθυμούν ένα 4ο μνημόνιο είναι το ΔΝΤ, ο Σόιμπλε και η ΝΔ».
 
Σημειώνεται ότι ο κ. Σκουρλέτης στο επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του είχε πει ότι «ακούγεται αυτές τις ώρες που μιλάμε από κάποιες φωνές ότι ενδεχομένως να χρειαζόμαστε ένα νέο μνημόνιο. Μα, αυτό δεν λέγαμε το 2010, το 2011 ότι η αποτυχία αυτής της πολιτικής είναι ότι γεννάει την ανάγκη για μία νέα συνταγή ακριβώς ίδια με την προηγούμενη, για νέο μνημόνιο, για μία ανακύκλωση της λιτότητας;» σημειώνοντας ότι «νομίζω, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή. Δεν τον γνωρίζαμε όταν αναλαμβάναμε την κυβέρνηση; Βεβαίως το γνωρίζαμε».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:50