search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:33
MENU CLOSE

Και ο Νίκος Τόσκας πήρε τη «13η σύνταξη»

06.04.2017 18:45
Τόσκας: Η Ν.Δ. ξεφεύγει από τα όρια της αντιπολίτευσης - Media
 
Διευρύνεται σιγά-σιγά ο κατάλογος των βουλευτών και πολιτικών προσώπων που παραδέχονται ότι έλαβαν το έκτακτο βοήθημα που χορηγήθηκε προς τους συνταξιούχους.
 
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας έγινε ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης που παραδέχθηκε ότι πήρε το συγκεκριμένο βοήθημα.
 
Μετά τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Μπαλαούρα, Τρ. Μηταφίδη, Γ. Ακριώτη και Γ. Ντζιμάνη και τους βουλευτές της ΝΔ Γ. Γιακουμάτο και Σ. Αναστασιάδη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε, όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, ότι πήρε και εκείνος το έκτακτο βοήθημα των 300 ευρώ που η κυβέρνηση έδωσε τον περασμένο Δεκέμβριο στους χαμηλοσυνταξιούχους.
 
Κύκλοι του Ν. Τόσκα ανέφεραν στο ΣΚΑΪ ότι μόλις ενημερώθηκε ότι έλαβε το βοήθημα το επανακατέθεσε στον ΕΦΚΑ. Όπως πρόσθεταν, σημείωμα ότι πιστώθηκε στον εαυτό του το βοήθημα δεν πήρε ποτέ καθώς το σύστημα το έβαλε αυτοματοποιημένα.
 
Ωστόσο, όπως έλεγαν συνεργάτες του, όταν προέκυψε το θέμα με τον Μάκη Μπαλαούρα, το έψαξε ο ίδιος, διαπίστωσε ότι πήρε το βοήθημα και το επέστρεψε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26