search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19
MENU CLOSE

Παππάς: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έπρεπε να έχει γίνει χθες

07.04.2017 09:48
Παππάς: Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έπρεπε να έχει γίνει χθες - Media

 

«Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έπρεπε να είχε γίνει χθες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό «τα κανάλια λειτουργούν χωρίς άδεια. Αρα υπάρχει ανάγκη για ολοκλήρωση της αδειοδότησης μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας». 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υπογράμμισε πως «ουδείς είναι υπεράνω των νόμων, ούτε εγώ, ούτε τα μέλη του ΕΣΡ που οφείλουν να εφαρμόσουν την κείμενη νομοθεσία». Και πρόσθεσε ότι πλέον υπάρχει η υποδομή προκειμένου ο διαγωνισμός να προχωρήσει καθώς το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο απολαμβάνει της απόλυτης στήριξης της κυβέρνησης ενώ είναι ενισχυμένο σε υλικοτεχνική υποδομή, αμοιβές και προσωπικό. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19