16/07/2019 22:53:53

Αυτός είναι ο «δράκος με το ποδήλατο» - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 33χρονου που αποπλανούσε ανήλικες (Photo)

Αυτός είναι ο «δράκος με το ποδήλατο» - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 33χρονου που αποπλανούσε ανήλικες (Photo) - Media
 
Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 33χρονου που συνελήφθη και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.
 
Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 33χρονου άνδρα που συνελήφθη στις 30/3/2017 στην Αθήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων και για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Αναστασόπουλο Εμμανουήλ του Δημητρίου και της Ευαγγελίας, γεννηθέντα στις 24/7/1984 στο Μαρούσι Αττικής. 
 
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση καθώς με τις πράξεις αυτές προσβάλλεται το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας καθώς επίσης αποσκοπεί και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.