search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Απίστευτο: Ο Τραμπ είχε προβλέψει ( ; ) την επίθεση στη Στοκχόλμη

07.04.2017 16:01
«Ορεκτικό» για τον Τραμπ η επίθεση στην στρατιωτική βάση στη Συρία - Media
 
Την ώρα που οι αρχές της Σουηδίας προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της τρομοκρατικής επίθεσης στη Στοκχόλμη, πολύς κόσμος υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί σε τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία, η οποία όμως… δεν είχε συμβεί.
 
Συγκεκριμένα, ο Τραμπ είχε δηλώσει στις 19 Φεβρουαρίου ότι «είναι επικίνδυνο να υποδεχόμαστε πρόσφυγες: το αποδεικνύει η Σουηδία, μια χώρα ιδιαίτερα φιλόξενη, που υπέστη μόλις μια επίθεση», προσθέτοντας: ««Κοιτάξτε τι συμβαίνει στη Γερμανία, κοιτάξτε τι συνέβη χθες βράδυ στη Σουηδία. Η Σουηδία, ποιος θα το πίστευε; Η Σουηδία. Δέχθηκαν πολλούς πρόσφυγες, και τώρα έχουν προβλήματα όπως δεν το φαντάζονταν ποτέ».
 
Φυσικά, δεδομένου ότι (ακόμα) δεν είχε συμβεί καμία επίθεση στη Σουηδία, ο Τραμπ είχε γίνει αντικείμενο χλεύης στα social media. «Η Σουηδία; Μια επίθεση; Τι κάπνισε;», ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας Καρλ Μπιλ, ενώ ο Σουηδός ευρωβουλευτής Γκούναρ Χόκμαρκ απαντώντας στο tweet ενός συμπατριώτη του είχε γράψει: «Χθες βράδυ στη Σουηδία, ο γιος μου έριξε το χοτ-ντογκ του στη φωτιά της κατασκήνωσης. Είναι πραγματικά θλιβερό. Αλλά πώς μπορούσε να το ξέρει (ο Τραμπ);».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:55