search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:40
MENU CLOSE

Δύο πρόσωπα ανακρίνει η αστυνομία της Σουηδίας για το μακελειό

07.04.2017 18:07
Δύο πρόσωπα ανακρίνει η αστυνομία της Σουηδίας για το μακελειό - Media

 

Η αστυνομία της Σουηδίας έκανε γνωστό ότι ανακρίνει δύο πρόσωπα σε σχέση με την φονική επίθεση στην πρωτεύουσα της χώρας Στοκχόλμη την Παρασκευή. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι προχωρήσαμε στην προσαγωγή δύο ανθρώπων προκειμένου να υποβληθούν σε ανάκριση, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ύποπτοι» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Λαρς Μπίστρομ. «Θέλουμε να μιλήσουμε σε όλους όσοι γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με αυτό και πολλές φορές είναι καλύτερο να δίνουν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα παρά στον τόπο όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό».

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Γέφυρα Ερεσούντ, που συνδέει τη Σουηδία με τη Δανία, περιορίστηκε εν μέρει κατόπιν αιτήματος της σουηδικής αστυνομίας, μετά την επίθεση που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε η εταιρεία που διαχειρίζεται τη γέφυρα. “Περιορισμένη ροή στον σταθμό των διοδίων μετά από αίτημα της σουηδικής αστυνομίας” ανέφερε η υπηρεσία πληροφοριών της Γέφυρας. Λίγο νωρίτερα, η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία SJ ανέφερε ότι ακυρώνονται όλα τα δρομολόγια των τρένων από και προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της σουηδικής πρωτεύουσας για το υπόλοιπο της ημέρας σήμερα. “Κανένα τρένο της SJ δεν θα αναχωρήσει, ούτε θα φτάσει στον Κεντρικό Σταθμό” ανέφερε η ανακοίνωση.

 

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:40