search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20
MENU CLOSE

Ξεκινούν έρευνες για τις καταγγελίες του ΚΚΕ για τους «κοριούς» στον Περισσό

08.04.2017 08:17
ΚΚΕ: Μόνο νέους κινδύνους φέρνει η συμφωνία για τον EastMed - Media

Ξεκινά άμεσα τους ελέγχους η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), μετά τις νέες καταγγελίες του Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος σχετικά με συνακροάσεις με τρίτους στο τηλεφωνικό του κέντρο. Η ΑΔΑΕ με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι ζήτησε και έλαβε συγκεκριμένα στοιχεία για τα συμβάντα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα τον έλεγχο και να ασκήσει τις κατά το Σύνταγμα αρμοδιότητές της.

Η ΑΔΑΕ υπενθυμίζει επίσης, ότι μετά το προηγούμενο περιστατικό συνακρόασης τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε διενεργήσει ελέγχους και είχε συντάξει πόρισμα το οποίο και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και αναμένει το αποτέλεσμα της άρσης του απορρήτου την οποία ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές. Στο πλαίσιο του ελέγχου η ΑΔΑΕ ζήτησε εγγράφως πληροφορίες και από τα άλλα πολιτικά κόμματα (ΝΔ, Ποτάμι) τα οποία όμως δεν απέστειλαν στοιχεία.

ΑΠΕ ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20