search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:15
MENU CLOSE

Κροκίδης: Η… ανάσταση της οικονομίας δεν θα έρθει από τη συμφωνία της Μάλτας

08.04.2017 08:23
Κορκίδης: Να διευθετηθεί άμεσα η μείωση της υπερφορολόγησης  - Media

«Ξεκόλλησε η αξιολόγηση από τα βράχια του Eurogroup της Μάλτας», επισήμανε σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης.

«Ωστόσο», συνέχισε, «η ανάσταση της ελληνικής οικονομίας δεν θα έρθει ούτε από τη συμφωνία της Μάλτας, ούτε από την επιστροφή των θεσμών, ούτε από τη νομοθέτηση των μέτρων της 2ης αξιολόγησης, αλλά από τη δημιουργία και διατήρηση θετικών προσήμων στην αγορά για τους υπόλοιπους μήνες του 2017 και όλο το 2018. Εάν λοιπόν Κυβέρνηση και δανειστές επιθυμούν να ξεκολλήσει η πραγματική οικονομία, αρχής γενομένης από το β´ τρίμηνο του 2017, είναι απαραίτητο να μας επιτρέψουν να δουλέψουμε, χωρίς άλλα εμπόδια και χαμένο χρόνο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε μετά το Πάσχα, άλλου τύπου καθυστερήσεις, που όπως πάντα κοστίζουν σε όλους μας πολύ ακριβά».

 

ΑΠΕ ΜΠΕ  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:15