search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46
MENU CLOSE

Απαγορεύεται να βάφονται οι Ferrari ροζ – Λογικό

08.04.2017 09:39
Απαγορεύεται να βάφονται οι Ferrari ροζ - Λογικό  - Media

 

Μέχρι πρότινος, οι υποψήφιοι αγοραστές ακριβών αυτοκίνητων είχαν να τη δυνατότητα να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητα τους στο βαθμό που εκείνοι επιθυμούσαν.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν τους άρεσε η διαθέσιμη χρωματική παλέτα του κατασκευαστή, οπότε πήγαιναν με δείγμα στο εργοστάσιο για το χρώμα που επιθυμήσουν στο supercar τους.

Γενικότερα, εάν είχες το χρήμα, έκανες ό,τι ήθελες. Αυτό δεν ισχύει όμως για τις Ferrari, το ένα τρίτο των οποίων είναι βαμμένες σε αποχρώσεις του κόκκινου, με το ασημί, το μαύρο, το άσπρο και το σκούρο μπλε να αποτελούν επίσης δημοφιλή χρώματα.

Αυτό που δεν υπάρχει διαθέσιμο και το έχει «μπανάρει» η Ferrari, είναι το ροζ.

Μιλώντας στον αυστραλιανό Τύπο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari Αυστραλίας Herbert Appleroth, ανέφερε ότι «το ροζ δεν ταιριάζει με το ήθος της ιταλικής εταιρείας».

«Για να είμαστε ειλικρινείς, απλά δεν ταιριάζει στο γενικότερο ήθος μας. Είναι κανόνας της Ferrari. Λέμε όχι στο ροζ και όχι στις Pokémon Ferrari. Υπάρχουν τόσα χρώματα που δεν ταιριάζουν στο D.N.A. μας, αλλά και άλλα τόσα καταπληκτικά χρώματα, που όμως είναι ιδανικά για άλλες εταιρείες», επισήμανε.

 Πηγή: news.com.au

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46