search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:04
MENU CLOSE

Το… άλλο πρόσωπο του Ερντογάν (Photo)

08.04.2017 11:19
Το… άλλο πρόσωπο του Ερντογάν (Photo) - Media

 

 

Μια εβδομάδα απομένει για τη διεξαγωγή του τουρκικού δημοψηφίσματος  η έκβαση του οποίου θα καθορίσει αν ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν θα γίνει ο πρώτος… νέο – Σουλτάνος της Τουρκίας.

Με τους Τούρκους  που μένουν στο εξωτερικό ήδη να ψηφίζουν και, βάσει των δημοσκοπήσεων,  το «ναι» και το  «όχι» στο δημοψήφισμα να δίνουν μάχη «στήθος με στήθος», τα τουρκικά μέσα παρουσιάζουν ένα άλλο πρόσωπο του Ερντογάν.

Μέσα από το κείμενο και τη φωτογραφία που δημοσιοποίησε η φιλο-ερντογανική εφημερίδα Yeni Safak – που αρκετές φορές λειτουργεί σαν το «γραφείο τύπου» του Ερντογάν- βλέπουμε τον Τούρκο Πρόεδρο σε ώρες χαλάρωσης με τον εγγονό του Αχμέτ.

Μάλιστα ο Ερντογάν βοηθά τον εγγονό του να διαβάσει το… Κοράνι, όπως πρέπει να κάνει κάθε πιστός μουσουλμάνος μέλος της «ευσεβούς γενιάς» που θέλει να δημιουργήσει ο Τούρκος Πρόεδρος.

Στην φωτογραφία φαίνεται ένας χαλαρός, σχεδόν συμπαθητικός, Ερντογάν να φορά τα γυαλιά του και να διδάσκει στον εγγονό του το Κοράνι. Οπως ακριβώς κάνει σχεδόν κάθε ψηφοφόρος του Ερντογάν…

 

Ο Αχμέτ, είναι ο γιος της κόρης του Εσρά η οποία είναι παντρεμένη με τον Μπουράκ αλ Μπαϊράκ, τωρινό υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:03