search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:38
MENU CLOSE

Η guest εμφάνιση παίκτη του Survivor στη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Video)

08.04.2017 14:39
«Κων/νου και Ελένης»: Ο ΑΝΤ1 σταμάτησε να προβάλλει το καλύτερο επεισόδιο για τον πιο απίστευτο λόγο! - Media

 

Μπορεί να πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια από το φινάλε της σειράς, ωστόσο δεν υπάρχει τηλεθεατές που να μην έχει παρακολουθήσει έστω και από μία φορά όλα τα επεισόδια του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά προβλήθηκε για δύο συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ANT1 με τηλεκριτικούς και φανατικούς να κάνουν λόγο για την πλέον πιο διαχρονική κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης.

Μάλιστα το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς τότε πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς να γίνουν αναγνωρίσιμοι στο κοινό κάνοντας μόνο ένα μικρό πέρασμα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν ξεχωρίσει με την guest εμφάνιση στην οικεία του Κατακουζινού και της Βλαχάκη ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός που σήμερα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, είχε ενσαρκώσει τον Στάθη, έναν από τους συντρόφους της Ελένη Βλαχάκη.

Πηγή: fthis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:37