search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:58
MENU CLOSE

Θύματα κλοπής δύο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ

09.04.2017 11:06
Ξυλοδαρμός στον Βύρωνα: Σοκάρει ο πατέρας του θύματος - «Έστω και μισό λεπτό να συνεχιζόταν, τα χτυπήματα θα ήταν μοιραία» (Video) - Media

 

Με διαφορά λίγων ημερών, δύο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν θύματα κλοπής, η πρώτη στο σπίτι της και η δεύτερη στο κέντρο της Αθήνας.

Την εβδομάδα που πέρασε έπεσε θύμα περίεργης κλοπής η βουλευτής Άννα Βαγενά.

Άγνωστος μπήκε στο διαμέρισμά της στην οδό Ακαδήμου, χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης, και αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο τρεις φακέλους που περιείχαν 1.000 ευρώ.

Η κ. Βαγενά στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ομόνοιας, δήλωσε πως κλειδιά του διαμερίσματος έχει δώσει σε συνεργάτες, συγγενείς και υπαλλήλους.

Πορτοφολάς

Την περασμένη εβδομάδα θύμα πορτοφολά έπεσε και η βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουλής.

Άγνωστος χωρίς να γίνει αντιληπτός άρπαξε το πορτοφόλι της με περίπου 150 ευρώ, την βουλευτική και αστυνομική της ταυτότητα και προσωπικά έγγραφα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:57