search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:13
MENU CLOSE

Πως η Ιβάνκα έπεισε τον Τραμπ να επιτεθεί στη Συρία

09.04.2017 11:04
Πως η Ιβάνκα έπεισε τον Τραμπ να επιτεθεί στη Συρία - Media

 

Η προεδρική κόρη δεν ήταν αμέτοχη στην απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να εκτοξεύσει 59 πυραύλους Τόμαχοκ σε πόλη της Συρίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Express.

Όλοι θυμούνται ότι κατά το παρελθόν, ο νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν εκ διαμέτρου αντίθετος με τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, όσο όταν ήταν απλός πολίτης και κατηγορούσε τη σχετική απόφαση του Ομπάμα, όσο και ως Πρόεδρος πια, λίγο καιρό πριν το πράξει.

Φαίνεται όμως ότι ο ρόλος της Ιβάνκα ήταν καταλυτικός στο να αλλάξει γνώμη και να κάνει στροφή 180 μοιρών. Όπως αναφέρει μία πηγή κοντά στην οικογένεια: «H Ιβάνκα παίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στο Λευκό Οίκο, επηρεάζοντας τον πατέρα της».

Η ξανθιά γυναίκα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαγριωμένη που υπήρξε έλλειψη άμεσης απάντησης  μετά τη συριακή επίθεση με χημικά.

Το επόμενο πρωί, έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter: «Είμαι πληγωμένη και εξοργισμένη από τις εικόνες που έρχονται από τη Συρία, μετά την αποτρόπαια χημική επίθεση».

Λίγες ώρες μετά, πήρε το λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε «Αυτό που έκανε ο Άσαντ είναι απαίσιο. Αυτό που συνέβη στη Συρία είναι ντροπή για την ανθρωπότητα. Κάτι πρέπει να γίνει».

Ικανοποιημένη η Ιβάνκα από την απόφαση του πατέρα της να επέμβει, στράφηκε πάλι στο Twitter, γράφοντας: «Τέτοιες στιγμές, απαιτούν δύσκολες αποφάσεις. Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, που αρνήθηκε να δεχτεί να συμβαίνουν φριχτά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Όπως λέει η πηγή από τον Λευκό Οίκο, «η Ιβάνκα έχει ισχυρή προσωπικότητα, την ώρα που ο πατέρας της καθοδηγείται από τον εγωισμό του και το κόστος των πολιτικών του αποφάσεων. Το πρώτο τουίτ της, το έγραψε την ώρα που τάιζε τα τρία παιδιά της χωρίς να συμβουλευτεί κανέναν.  Είναι βέβαιο ότι βοήθησε στο να αλλάξει γνώμη ο πατέρας της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11