search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Θεοχαρόπουλος: Διχαστική η ομιλία Τσίπρα

09.04.2017 11:08
Θεοχαρόπουλος: Ο Κουρουμπλής έπρεπε να είχε παραιτηθεί χθες (Video) - Media

 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε δήλωσή του για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “διχαστική ομιλία για το εσωκομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ μακριά από τις ανάγκες του σήμερα”, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός “αντιπολιτεύθηκε την αντιπολίτευση αντί να απαντήσει για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του”.

“Νέα μέτρα 3,6 δισ. ευρώ, νέα μείωση συντάξεων, υπερφορολόγηση, μείωση αφορολόγητου, αποδοχή πρωτογενών πλεονασμάτων 3,5% για πολλά έτη, προληπτική νομοθέτηση που η κυβέρνηση χαρακτήριζε αντισυνταγματική και εκτός κοινοτικού κεκτημένου, αντίμετρα αν και εφόσον επιτευχθούν τα πλεονάσματα άνω του 3,5% που ο ίδιος ο κ. Τσίπρας θεωρεί ανέφικτα, καμία δέσμευση για χρέος, ενεργειακή ανασφάλεια με πώληση μονάδων της ΔΕΗ, καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας. Επιστρέφει όμως η τρόικα που έχει μετονομαστεί σε θεσμούς! Αυτός και αν είναι “θρίαμβος” με θύμα ολόκληρη την κοινωνία!” καταλήγει στη δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54