search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Ανεγκέφαλοι «πέθαναν» τον Στάθη Ψάλτη- Καίτη Φίνου: Αφήστε τις μ@@@ιες!

09.04.2017 11:38
Ανεγκέφαλοι «πέθαναν» τον Στάθη Ψάλτη- Καίτη Φίνου: Αφήστε τις μ@@@ιες! - Media

 

Από χτες το βράδυ μέχρι και πριν από λίγη ώρα, κάποιοι ιστότοποι γράφουν ότι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες των social media να έχουν κατακλύσει τα timeline με ευχές για «καλό παράδεισο» και «συλλυπητήρια» προς τους οικείους τους.

Κανένας από τους αυτούς που έγραψαν την «είδηση» δεν μπήκε στον κόπο να την επιβεβαιώσει τηλεφωνώντας στο νοσοκομείο ή επικοινωνώντας με την οικογένειά του.

Φρόντισαν όμως να παραθέσουν το βιογραφικό του, γράφοντας σε παρελθόντα χρόνο.

Θυσίασαν μία ανθρώπινη ζωή, χωρίς να υπολογίζουν την αναστάτωση που προκάλεσαν στους ανθρώπους του Στάθη Ψάλτη, ή ακόμα και στον ίδιο, ο οποίος παρόλο που είναι ασθενής έχει πλήρη συναίσθηση του τι συμβαίνει.

Η μάστιγα των fake news δε λογαριάζει ούτε συναισθήματα, ούτε αλήθειες, ούτε οικογένειες.

Η πρώην αγαπημένη και παντοτινή φίλη του Στάθη Ψάλτη, Καίτη Φίνου, ξέσπασε στο facebook γράφοντας: «Αφήστε τις μ@@@@ς. Ο Στάθης ζει . Αν δει στην τηλεόραση αυτά που γράφει ο κάθε ανεγκέφαλος… Οι δημοσιογράφοι ας σεβαστούν τον αγώνα του και να μην πουν τίποτα στην τηλεόραση. Ούτε  διάψευση. Σας παρακαλώ. Δίνει  την μάχη για την ζωή του. Μην  τον πεθαίνετε κάθε μέρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:59