search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27
MENU CLOSE

Ολάντ: Τέλος η προεδρία, τέλος και η Ζιλί Γκαγιέ

09.04.2017 15:05
Αυτή είναι η γοητευτική σύντροφος του Γιάννη Χαρούλη (Photo) - Media

 

Το περιοδικό Closer, που το 2014 είχε αποκαλύψει την ερωτική σχέση του Γάλλου Προέδρου με την όμορφη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, προβαίνει σε μία νέα αποκάλυψη: το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

«Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν ο θείος μου δεν μπορεί πλέον να ζήσει την ερωτική του ζωή με ευτυχισμένο τρόπο. Και δυστυχώς, για εκείνη αυτό είναι δύσκολο, τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελε», δήλωσε ο ανιψιός του Ολάντ πριν μια βδομάδα στο γαλλικό περιοδικό.

 «Δεν βλέπουμε πια την Γκαγιέ στο προεδρικό μέγαρο. Η ηθοποιός ερχόταν τα βράδια, κοιμόταν και ξαναέφευγε διακριτικά την επόμενη ημέρα το πρωί», εξομολογείται ένας φίλος του ζεύγους στο περιοδικό VSD.

 «Οταν ο πρόεδρος Ολάντ βγαίνει για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία, δεν τον συνοδεύει πια η Ζιλί Γκαγιέ», εξομολογείται ένας άλλος φίλος τους. «Η σχέση ανάμεσα στον πρόεδρο και στην ηθοποιό δεν είναι όπως πριν (…) Δυστυχώς ο πρόεδρος έχει πολύ λίγο χρόνο να της αφιερώσει», προσθέτει.

«Είναι σαφές για μένα, δεν είναι πια μαζί», δηλώνει ένας άλλος γνώστης της κατάστασης στο περιοδικό Closer.  

Η ερωτική σχέση του Ολάντ με την κατά πολύ νεότερη Ζιλί Γκαγιέ είχε προκαλέσει θόρυβο όταν αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2014, από το Closer. Το ζευγάρι είχε κρυφό δεσμό όσο ο Ολάντ συζούσε ακόμη με την Βαλερί Τριερβελέρ και η αποκάλυψη είχε προκαλέσει σκάνδαλο και οδήγησε στην αποχώρηση της Τριερβελέρ από το Προεδρικό Μέγαρο.

Και ο Ολάντ όμως αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς επίκεινται οι γαλλικές εκλογές σε λίγες βδομάδες και ο ίδιος δεν είναι καν υποψήφιος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21