search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Η οργισμένη απάντηση της οικογένειας του Στάθη Ψάλτη για τα μακάβρια δημοσιεύματα

09.04.2017 15:31
Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Στάθη Ψάλτη - Media

 

Απάντηση σε όσους βιάστηκαν να «πεθάνουν» τον Στάθη Ψάλτη, που εξακολουθεί να δίνει τεράστια μάχη με τον καρκίνο, στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββης, έδωσε η οικογένεια του ηθοποιού.

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα, πως κάποιοι βιάστηκαν να πεθάνουν τον Στάθη. Έσπευσαν μάλιστα να στολίσουν με δακρύβρεχτους τίτλους την είδηση και να την αναρτήσουν στα sites, προκαλώντας αναστάτωση στον κόσμο, στους φίλους και στους συναδέλφους του Στάθη.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας λοιπόν, ως οικογένεια, να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να ενημερώσουμε όλους σας πως ο Στάθης μας είναι κάθε μέρα και καλύτερα. Χάρη στην μαχητικότητα του και την στήριξη των γιατρών, η υγεία του βελτιώνεται. Το καλύτερο φάρμακο βέβαια για εκείνον είναι το χιούμορ, το οποίο διατηρεί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και η αγάπη της οικογένειας και των στενών του φίλων που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί μας πριν αναπαράγουν τη μακάβρια είδηση και ενημερώνουμε όσους έσπευσαν να κατεβάσουν «πρόωρα αυλαία» στη ζωή του αγαπημένου μας ηθοποιού, πως τέτοιες στιγμές, απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:06